Son Kale

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
The%20Last%20Castle.jpg

General Irvin ünlü bir taktik uzmanıdır. Fakat haksız bir şekilde suçlanarak, yüksek güvenlikli bir hapishaneye kapatılır.

Hapishane müdürü Albay Winter, hapishane disiplinini çok sert yöntemlerle sağlamaktadır.

Durumdan rahatsız olan General İrvin, kısa zamanda 1200 mahkumu organize ederek bir ordu kuracak ve hapishaneyi kontrolü altına almaya çalışacaktır.

General ve gizliden gizliye ona hayranlık duyan Albay arasında amansız bir psikolojik mücadele başlar.

Bence Kaçırmayın ;)

Anketler

Sinemalar.com: 7/10
Beyazperde.mynet.com: 8.6/10
IMDB: 6.5/10
BENİM OYUM: 10/10

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle çok güzel bir film. IMDb den düşük oy alması açıkçası beni şaşırttı.

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
gerçekten güzel bir film. tavsiye ederim. benim notum 8/10

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Klasiklerden dir Tv'de bir çok kez gösterildi ama izlemediyseniz şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten çok güzel, seyirlik bir film..Hatırlattığın teşekkürler. TV de birkaç kere ve de DVD de 1 kere orjinal haliyle olmak üzere, her seyrettiğimde büyük bir keyif almıştı.

Aynı bunun gibi bir HAPISHANE klasiği olan THE SHAWSHANK REDEMPTION ( ESARETIN BEDELI ) da 10 numara bir filmdir..

the_shawshank_redemption.jpg

IMDB Puanı: 9.2/10

Bir film de anca bu kadar güzel olur.. BRAVEHEART ile beraber favori filmlerimden biri...http://www.facebook.com/search/?q=33. THE SHAWSHANK REDEMPTION&init=pr

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Esaretin bedelini izlemiştim. güzel film. Son kale'yi de merak ettim. çok güzel bir konusu var.

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Esaretin bedelini daha izleyemedim ama çok güzel olduğu yönünde sağlam kişilerden yorumlar aldım ayrıca gerçekten alınmış bir hikaye diye biliyorum.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Esaretin Bedeline benzer bi filmde benden... The Great Escape (1963)... Bir esir kampından bir gecede 250 kişilik bir kaçışın hikayesi... Esaretin Bedeli' ndeki bazı sahnelerde bu filmden esinlenilmiş... Ben oldukça beğendim.. Tavsiye ederim..

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Esaretin Bedeli, IMDb ye göre en iyi 250 film arasında 1.sıradadır.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
o liste devamlı değişir ben 2 yıldır takip ediyorum en uzun süre baba filmi o listede 1. kaldı :)

İkiside 9.1 puan'da gözüküyor fakat Esaretin Bedeli'nin puanı güncellenmemiş hali,asıl puan 9.2 ve tüm zamanların en fazla oylanan filmi olduğu için artık 1.sıradan inmesi biraz zor görünüyor.:rolleyes: