Son gelişmelere bakarak ios iphone 6s mi samsung s7 edge mi almalıyım

ucargokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androidden artık dilim yandı diyebilirim. Lg G4 marka telefonum bozuldu ve para iadesi aldım nasıl bir telefon almalıyım?

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Fotoğraf Kalitesi Daha İyi Bataryası Daha İyi Ekran Büyüklüğü Ve Edge Ekranı(Ergonomasi Zor) Severim Dersen S7 Edge Tavsiye Ederim Ama Uzun Ömürlü Olsun Güncelleme Desteği Uzun Olsun Compact Olsun Mağazası Vs Kaliteli Olsun Aksesuar Bakımından Zengin Olsun Satınca Zarar Etmiyeyim Ve Yıllar Gecsede Popülerliği(Kimine Göre Havası) İyi Olsun Dersen İphone 6S Al Bana Kalsan Ben Tabikide İphone 6S Alırım Ki Max 2 Sene Sonra S7 Edgemi O Da Ne Olur Yani Unutulur Örnek: Galaxy S5 .

ucargokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklı bir görüş şu an araştırma aşamasındayım bu hafta sona ermiş ve cihazı satın almış olacağım şu an %80 ihtimalle iphone alacağım. Görüşlerin için teşekkür ederim.

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Haklı bir görüş şu an araştırma aşamasındayım bu hafta sona ermiş ve cihazı satın almış olacağım şu an %80 ihtimalle iphone alacağım. Görüşlerin için teşekkür ederim.
Rica Ederim Dediğim Gibi Hangisi İhtiyaçlarını Karşılıyorsa Onu Alınca Buradan Bana Bildir Ne Aldığını İyi Forumalar...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ekim ayında 7 gelcek alabilirsen bekle iphone 7 al

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eğer durumun müsaitse Iphone 7 bekle.
Eğer yoksa, 6S Plus almanı tavsiye ederim.
Ben şuan Iphone 5 kullanıcısıyım Iphone 7 Pro 128 Gb'ı bekliyorum

ucargokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 7 de de çok üst düzey değişim olacağını düşünmüyorum 6 dan 6s e işlemci ve ram değişti kamera birde 7 de ise kamera iyileştirmesi işlemci değişimi olacaktır. Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda 6s yeterli geliyor belki son dakika 6s plus olabilir