Son darbe Paşa'dan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
“Dört aydır bana hiç ödeme yapılmadı. Taahhüt içeren bir yazı verdiler. Buna rağmen banka kapısından döndüm”. “Hem aylardır para vermiyorlar, hem de disiplinsiz davrandığımı bahane edip, hakkımda dosya açıyorlar”. “Gerçekler ortaya çıkacak. Çünkü Beşiktaş’ı, hem UEFA, hem de FIFA’ya şikayet ettim”

Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı bırakılan Ricardinho, siyah-beyazlılar aleyhine Brezilya basınına zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
4 aydır kendisine hiç ödeme yapılmadığını savunan Brezilyalı futbolcu, yöneticilerin kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce bir yazı vererek ödeme taahhüdünde bulunduklarını açıkladı, buna rağmen banka kapısından dönmek zorunda olduğunu ifade etti.

“Rico Paşa”, aynı Kleberson’da olduğu gibi kendisinin de para ödenmeden oynatılmaya çalıştığını vurguladı.

Beşiktaş’ın, basını ve kamuoyunu yanıltarak kendisi aleyhinde kampanya başlattığını iddia eden Brezilyalı yıldız futbolcu, siyah-beyazlı yöneticilerin, futbol oynamak istemeyen kişinin kendisiymiş gibi bir izlenim yaratılmaya çalıştığını açıkladı. Kulübün hem kendisine aylardır ödeme yapmadığını, hem de disiplinsiz davranış bahanesiyle dosya açtığını öne süren Ricardinho, her şeyin çok yakında ortaya çıkacağını, çünkü Beşiktaş’ı hem FIFA, hem de UEFA’ya şikayet ettiğini söyledi.
Beşiktaşlı futbolcu, daha önce Kleberson’un avukatlığını yapan Brezilyalı Av. Marcos Motta ile anlaştığını duyurarak, “Arkadaşım Kleberson’a da aynı şeyler yaptılar. O kazandı, şimdi bana da aynı yolu izliyorlar. Kimse merak etmesin, çok yakında hem davayı kazanacağım, hem de herkes gerçekleri bilecek” dedi.

Kaynak

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
söyledikleri doğru ise haklı imzayı attırırken iyide parayı verirkenmi kötü?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Para vermezlerse oynamaz futbulcu. Gayet doğal. Yazık ettiler rico'ya... Delgado'ya 10 basar ama işte böyle olunca olmuyo..

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Serbest kalma hakkıda doğuyor bu durumda, Bjk bonservis kaybınada uğrar, ayrıca kötü referans oluyor kulüp için, yeni gelecek yabancı oyuncular para garantisi için daha sıkı şartlar öne sürecekler yada bu yüzden gelmek istemeyeceklerdir.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
beşiktaşın çok başı yandı bu konulardan