Son dakika… O dekan istifa etti

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Video konferans görüşmesinde yayını açık unutup öğrencileri hakkında iğrenç sözler söyleyen Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar görevinden istifa etti.

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, katıldığı bir video konferans görüşmesi sırasında kameranın açık olduğunu unutup, öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada “Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma” dedi. Yanında bulunan bir kişi tarafından uyarılan 58 yaşındaki dekan, yayında olduğunu öğrenince ise neye uğradığını şaşırdı.

Olayın basına yansımasının ardından Acar, görevinden istifa etti. Üniversiteden yapılan açıklamada Acar’ın istifası ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Orhan Acar’ın sosyal medya ve basına yansıyan ifadeleri nedeniyle yasal süreç başlatılmış olup, sürecin selameti açısından kendisi 13.05.2020 tarihinde istifa etmiştir.”

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
ETSE Ne ETMESE Ne ? Edep Hay'a Yoksa Neylesin İstifa, Realde Mini Etek Aralıgı Görmek ıcın Can atıp, Tayt Giyen Kızlara Abaza Bir sekılde bakmaya Devam edecek,Kızları Yasındakı Insanlara Ic gecırmesı Onun Istifa etmesinin Bir Lüksü Olmadıği'ni Ancak Kendini Paklamaya Gidip "AAA Ben Bir Yanliş yaptım ama Istıfamıda Ettım" Gıbi algıdan baska bısey olmadıgını Akıllı ınsanlara Yedıremez.. Sokakta Takım Elbıseli Gezen Binlerce GAVAT Var, Buda Onlardan Birtanesi..