Son dakika... Milli Takım'da Şok !

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Dün oynanan ve penaltılar sonucu milli takımımızın Hırvatistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldiği maçın son anlarında sakatlanarak yerini Gökdeniz'e bırakan Nihat Kahveci'den kötü haber geldi.

Üst adalesinden sakatlanan ve MR'ı çekilecek olan milli futbolcumuzun ilk kontrollerinde durumunun iyi olmadığı öğrenilirken, Almanya ile oynanacak olan yarı final maçında oynamasının çok zor olduğu belirtildi. Nihat'ın Türkiye finale kalması halinde ise oynama şansı bulunuyor. Golcü oyuncunun kesin durumu çekilecek MR'dan sonra netleşecek...

kaynak: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=47936

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Servet'e de öyle demişlerdi ama oynamıştı.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Acil şifalar dilerim kendisine az da olsa risk varsa daha sonra daha büyük sorunlar yaşanmaması için oynamamalıdır diye düşünüyorum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Nihat yok emre yok arda yok servet yok volkan yok tuncay yok,takımın yarısı gitti anasını satayım.

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben bir yerde 1 ay sahalardan uzak kalacak diye okumuştum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Herkes çok şanslı takımız diyor ama hani nerede şans ? :S sakatlıklardan belimiz büküldü ama yılmak yok Aslan parçaları mücadeleye devam sonuna kadar.... (A)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kolumuz kanadımız kesik. Bilic'inde sözünü ettiği ve adını koyamadığı şey neyse Almanya maçında çok ihtiyacımız olacak.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya nasıl bır durum bu, Mactan once o kadar yasananlardan sonra sakatlardan sarıkartlardan sonra baslıyoruz...
Neler olacak nasıl olacak ne yapıcaz dıyoruz...
Mac bitiyor..Finale bir adım daha yaklasıyoruz...ve tekrar baslıyoruz aynı sorulara...
Neler olacak nasıl olacak ne yapıcaz...