ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Forumla ilgili alınan kararlarda üyelerin fikrini sorduğum anketlerde pek de hoşgörülü tepkiler gelmese de forum yönetiminden, ben bu yeni değişikliği de ankete sunmak istiyorum.
Forumdaki dini ve siyasi tartışmaların ardından anasayfada son başlıklar kısmında görünen konulara kısıtlama getirilmiştir.
Bu uygulamadan memnun musunuz?
Tartışmaların tartışanlara etkisi olmalı ,bütün forumu ilgilendirecek bir karar alınmış.Yardım gereken konularda ''yeni konu''açıyorum anasayfada görünmüyor.Bu yüzden bu yeni uygulamadan rahatsız olduğumu belirtmek isterim
Forumdaki dini ve siyasi tartışmaların ardından anasayfada son başlıklar kısmında görünen konulara kısıtlama getirilmiştir.
Bu uygulamadan memnun musunuz?
Tartışmaların tartışanlara etkisi olmalı ,bütün forumu ilgilendirecek bir karar alınmış.Yardım gereken konularda ''yeni konu''açıyorum anasayfada görünmüyor.Bu yüzden bu yeni uygulamadan rahatsız olduğumu belirtmek isterim
mesela şu üstü çizili komik video anasayfada görünüyor
ancak açtığım şu konu ana sayfada görünmüyor
Artık bu örnek ilgilileri biraz düşünmeye sevketse iyi olur.Yani hem şişi hem kebabı yaktınız bu son uygulama ile..Yani at ski anasayfaya çıakacak kadar önemli de diğerleri mi önemsiz.