Sömestirde WoW Oynamak Daha Ucuz

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dünya çapında 11 milyondan fazla oyuncusu bulunan World of Warcraft, sömestir tatili süresince indirimli olarak kullanıcılarala buluşacak. Şimdi WoW'a başlamanın tam zamanı!

MMORPG dünyasının şüphesiz en başarılı ismi olan World of Warcraft'ın bu sömestir fiyatı ucuzluyor. Dünya çapında 11 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan online oyun devi, 25 Ocak-08 Şubat tarihleri arasında indirimli fiyatla satışa sunulacak.

WoWBC_3DPACK_PEGI1264074336.jpg

İçeriğinde World of Warcraft ve The Burning Crusade'i bulabileceğiniz World of Warcraft Battlechest paketini oyuncular, 70 TL yerine 50 TL fiyatla satın alabilecek. Yalnızca ilk World of Warcraft'ı almak isteyenler ise, 35 TL yerine 25 TL ödeyecek. Tüm dünyada büyük ilgi göre oyunu ülkemize Aral İthalat getiriyor.

:: Sömestir tatilinde World of Warcraft'a başlamayı düşünüyor musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Başlamak istiyorum aslında ama o kadar bağımlı yapıyormuş ki her seferinde vazgeçiyorum. :) Sınavdan sonra mümkünse başlayacağım.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Turkwow'da oynuyorum gece gündüz 300+ online var ve ping orjinal servardakinden düşük nedeni ise hostingin Türkiyede olması olabilir. Ping 15 ms'yi geçmiyor :) Bedava olması da cabası sadece bazı questler buglu o kadarcık :D Servar xp Ratesi Blizzlike.
Aşağıdaki resim de hunterim ve fazla gelişmiş ayıcığımla çektirdiğim hatıra fotoğrafı.

wowscrnshot012110202438.jpg

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Sevmediğim oyunların başında geliyor bu oyun. Hiç oynamayı düşünmedim ve düşünmüyorum.