Sokak Kuşları İçin Yaptığım Yemlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elbruz46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sokak kuşları için yaptığım yemlik.
Kış günü kuşların yiyecek bulmakta zorluk çektikleri malum. Ben de bu düşünceyle bir dergide gördüğüm yemliği hayata geçirdim.
5 Kiloluk Su Şişelerinden birinin yan tarafını kuşların rahatça girip çıkabileceği gibi kestim. Şişenin içine evdeki bayat ekmeklerin kırıntılarını doldurduktan sonra şişeyi bir tel yardımıyla evin önündeki penceremden rahatlıkla izleyebileceğim bir ağaca astım.

İlk gün yüzüne bakan olmadı ama ertesi gün bir kuş keşfetti ardından diğer kuşlar derken şimdi yem yetiştiremez oldum :D

Arada bir camdan baktığımda kuşların orada yem yiyerek oynaşmalarını izlemek çok keyifli oluyor :yes:

[video=youtube;WCH0phfnEzU]http://www.youtube.com/watch?v=WCH0phfnEzU[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bunun gibi birşeyi daha oncede gordum ama agacta değildi pencerede korkuluklara yapmıslardi ama güzel emegine saglık ALLAh Razi olsun

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tarif ettiğin yemligi bittürk anasayfasında fotoğrafı vardı .penceresinde korkuluk olanlar için bire bir .Kuşları alıştırdiginız vakit evinizdeki bayat ekmekleri çöpe atmak zorunda kalmazsınız hem hayvanlar faydalanır vermediğiniz zaman da pencere önümden ayrılmazlar.