Soru Sokak düğünü için polis bir şey yapar mı?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Bazı kişiler daha demin sokakta yüksek ses düğün yapıyorlardı. Şuan ses kesildi fakat eğer tekrar devam etmesi durumunda polis bir şey yapar mı? Zira sokak düğünlerinden ölümüne nefret ederim. Anlamıyorum bir insan neden düğün salonu diye bir şey varken sokakta düğün yapar? Bu nasıl bir saygısızlık?
Edit: Konuyu paylaştığım anda ses tekrar yükseldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polis çağırdım bu arada, bekliyorum.

Bu arada, polisin gelip gelmediğini göremedim fakat bir anda ses kesildi ve tüm araçlar sokaktan dağıldı. Muhtemelen sokağın arka girişinden falan polis gelip dağıttı.

Son düzenleme:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
halen ses var mı? yoksa zaten polis gelmiştir gibi.
Anlık olarak yok. Polis çağırdıktan yaklaşık 10 dakika sonra falan tüm ses kesildi ve araçlar sokaktan dağıldı. Gelişini görmedim ama muhtemelen polis sokağın diğer tarafından girip dağıtmıştır arkadaşları.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Bazı kişiler daha demin sokakta yüksek ses düğün yapıyorlardı. Şuan ses kesildi fakat eğer tekrar devam etmesi durumunda polis bir şey yapar mı? Zira sokak düğünlerinden ölümüne nefret ederim. Anlamıyorum bir insan neden düğün salonu diye bir şey varken sokakta düğün yapar? Bu nasıl bir saygısızlık?
Edit: Konuyu paylaştığım anda ses tekrar yükseldi.

Polis çağırdım bu arada, bekliyorum.

Bu arada, polisin gelip gelmediğini göremedim fakat bir anda ses kesildi ve tüm araçlar sokaktan dağıldı. Muhtemelen sokağın arka girişinden falan polis gelip dağıttı.
Aynen dağdan kaçmış gibi bağırıp çağırıyorlar bunlar yasaklanmalı

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Sesi kesilen düğün an itibari ile davullar eşliğinde tekrar başladı, yine aradım. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bekliyorum hadi bakalım.

An itibari ile davulcu ve zurnacı sustu, herkes arabasına binip gitti. Yine göremedim ama sanırım geldi polis. 10 kere gelsinler 10 kere arayacağım.

Son düzenleme: