Sokağa çıkma yasağı sebebiyle ceza yemiş olabilir miyim ?

Berke.B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün yasak olmasına rağmen arkdaşlarımla dışarı çıkmıştık bir köy yolunda jandarma kontrolüne girdik kimliklerimiz istendi, bide yasak olduğunu bilmiyo musunuz dediler sonra kimliklerimizi geri verip yoldan geri döndürdüler ceza yazılma ihtimali var mıdır bide e devlet'ten ceza sorgulamaya girdim, fakat 18 yaşından küçük olduğum için o sayfa engellenmişti. Bilgisi veya daha önce başına gelen varsa yardım edebilir mi ?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Tutanak tutuldu mu? Ceza yazılmış olsa, bu konuda bilgilendirirler diye düşünüyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
18 yaş altına ceza kesmiyorlar sanki. Geçenlerde bir internet kafa baskını haberi görmüştüm internette içerde 40-50 kişi var sadece 25-30 tanesine ve işletme sahibine ceza kestiler diğer yaşı 18 yaş altı olanları evlerine yolladılar...

Tabii arabayı kulllanan kişi illaha 18 yaş üstü olması lazım sonuç olarak ceza kestilersede ona kesmişlerdir :) Seni ilgilendirmez boşver...

Not: Ceza kestilersede eve kağıt gelince görürsün artık sokağa çıkma yasağı olan bir günde araba ile nereye çıkarsın :)

Berke.B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
18 yaş altına ceza kesmiyorlar sanki. Geçenlerde bir internet kafa baskını haberi görmüştüm internette içerde 40-50 kişi var sadece 25-30 tanesine ve işletme sahibine ceza kestiler diğer yaşı 18 yaş altı olanları evlerine yolladılar...

Tabii arabayı kulllanan kişi illaha 18 yaş üstü olması lazım sonuç olarak ceza kestilersede ona kesmişlerdir :) Seni ilgilendirmez boşver...

Not: Ceza kestilersede eve kağıt gelince görürsün artık sokağa çıkma yasağı olan bir günde araba ile nereye çıkarsın :)
ceza kestiğini bize belirtmedi bize herhangi bi tutanakta vermedi illa ki eve geldiğinde mi öğrenmiş olurum ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
ceza kestiğini bize belirtmedi bize herhangi bi tutanakta vermedi illa ki eve geldiğinde mi öğrenmiş olurum ?

Orda ceza kesse polis söylerdi zaten kestim diye 3150 TL flan sonuçta boru değil cezada :) az buz bir rakamda değil Asgari ücretten fazla...

Sizi gariban ve yaşınızı küçük gördüyse hadi dönün evinize anlamında iyi niyetli olarak geri çevirmiş demek ki...

Berke.B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orda ceza kesse polis söylerdi zaten kestim diye 3150 TL flan sonuçta boru değil cezada :) az buz bir rakamda değil Asgari ücretten fazla...

Sizi gariban ve yaşınızı küçük gördüyse hadi dönün evinize anlamında iyi niyetli olarak geri çevirmiş demek ki...
Umarım öyledir hocam

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
imza vb şeyler olmadı yani bize bi şey demediler
Görünüşe göre herhangi bir işlem yapılmamış.
Alınan tedbirlere ve kısıtlamalara bağlı kalın. Geçmiş olsun.