Şok Şok Milliyet.com.tr Hacklendi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dragon*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaslar Az Önce Milliyet.com.tr ' nin yenı kurmus oldugu ve cokta tutulan blog sıstemının bır bolumu hacklenmıs durumdadır.Sıtenın Galerı Bolumunu ındexleyen hacker grubu ılgınc notlar bırakmıs dunyanın en buyuk zone sıtesı olan zone-h.org da gezerken zoneyı gordum ve hemen baktım ve sızle paylasmak ıstedım ıste

http://blog.milliyet.com.tr/TumGaleriler.aspx

Zone-h.org kaydı

https://www.zone-h.org/mirror/id/10309151

Cıddı Bır acık olabılır ama anasayfada bırsey yok iyigunler

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Kaynak ne öyle yahu :D... Chip bizi sevmez :D

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaynak'ı edıtledım.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Salak saçma işler 3 Tane akılsız adam toplanmış bununla uğraşmış ee ne oldu elinize ne geçti?

Altında bıraktıkları Not Kafamı karıştır Siyasi bi Hackmi Şimdi bu? Hackliyen arkadaşlar Basında özgürlük diye Aydın doğan medyasına demiş. Heralde Hiç okumuyorlar Milliyet'i Hükümet hakkında nasıl haber yaptıklarını hiç görmüyor ondan sessiz sanıyor milliyet'i
Dediğim gibi 3 tane Akılsız insanın Yaptığı birşey Boş işler.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
chip.com.tr de gordugum bır konu sızınle paylasmak ıstedım benım ne parmagım olucak sacma sapan konusmassak ıyı olur:flowers:

Mesajlarının hepsi hacking haberleriyle ilgili olunca, insan kıllanıyor tabii ki. Muhtemelen şu "Hacked by bilmem ne hacker" tiplerindensindir.

Neyse... :)

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajlarının hepsi hacking haberleriyle ilgili olunca, insan kıllanıyor tabii ki. Muhtemelen şu "Hacked by bilmem ne hacker" tiplerindensindir.

Neyse... :)

Genelde bu tur haberlerı ınceledıgım ve zevk aldıgım ıcın bu tur haberlerı paylasmayı severım ve buda bana gore paylasılacak bır haber oldugu ıcın paylastım neyse hacked by bılmemne tıplerınden'de degılım :turned:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bana daha çok bu lamer grubundansın veya onların arkadaşısın gibi geldi. Bir nevi reklam botusun yani. :)

Nereden mi biliyorum? Bu lamerlerin arasında 1,5 - 2 sene bulundum. Gördüğümde tanıyorum artık. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben böyle bir uyarı ile karşılaşmadım :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hekleyen niye heklediğini bilmiyo daha. Milliyet cinsellikten başka haber yok doğru dürüst. Birde AKp yanlısı değil, tam tersi zanlısı. Keşke anasayfayı hekleselerdi, belki akılllanırlardı. :)

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar mıllıyet farkettı sayfa kaldırıldı

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yazııık :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Blog gayet normal çalışmakta.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Blogta şu an hiç bişey yok gayet normal ama...

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin gözlerin bozuk galiba Bence Lamerlik yapıyorsun O hackliyen Ağa babalarına söyle Daha Kötü yaramayan şeyleri hacklemeye Başlasınlar Lamerliğide bırak yada başka bi yerde yap.

Bakın bırılerı bıryerlerı hackleyınce neden bılmıyorum ama bazıları lamer dıor :) ben ne onları tanırım ne senı ama lamer dedıgın adamlar mıllıyet gıbı guclu bır sıteyı hacklıyorlarsa nasl lamer oluyorlar :blink: sen yapabılırmısın ? yada uste onlara lamer dıyen bırı daha o da yapabılırmı yapamazsınız blog az once kaldırılmıstı ama tekrardan kuruldu bızde yalan olmaz ben tarafsız bırıyım :thumbdown:

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bakın bırılerı bıryerlerı hackleyınce neden bılmıyorum ama bazıları lamer dıor :) ben ne onları tanırım ne senı ama lamer dedıgın adamlar mıllıyet gıbı guclu bır sıteyı hacklıyorlarsa nasl lamer oluyorlar :blink: sen yapabılırmısın ? yada uste onlara lamer dıyen bırı daha o da yapabılırmı yapamazsınız blog az once kaldırılmıstı ama tekrardan kuruldu bızde yalan olmaz ben tarafsız bırıyım :thumbdown:

Bana göre Saçma sapan bi iş Lamer veya Gerizekalı olarak Nitelendirebiliriz Hacklemelerinden Ziyade altına yazılan yazıya Kızdım Kendilerini Sanal alemde sınıflandırmış 2 tane Gerizekalı Milletin yararlı işlerde Kullandığı bir siteyi hackliyor ve bununla övünüyor Kusura bakma Ben Hackliyemem Çünkü o kadar küfür yemeyi göze alamam Sonuçta O Blog Kaç kişi kullanıyor Bana göre Lamer + Gerizekalı Bu vatandaşlar ve sende Onları ısrarcı bir şekilde övüyorsun Sende lamersin onlarda Lamer aranızda Fark yok Bence Daha fazla buralarda O şahısların propagandasını yapma istersen...

Dragon*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre Saçma sapan bi iş Lamer veya Gerizekalı olarak Nitelendirebiliriz Hacklemelerinden Ziyade altına yazılan yazıya Kızdım Kendilerini Sanal alemde sınıflandırmış 2 tane Gerizekalı Milletin yararlı işlerde Kullandığı bir siteyi hackliyor ve bununla övünüyor Kusura bakma Ben Hackliyemem Çünkü o kadar küfür yemeyi göze alamam Sonuçta O Blog Kaç kişi kullanıyor Bana göre Lamer + Gerizekalı Bu vatandaşlar ve sende Onları ısrarcı bir şekilde övüyorsun Sende lamersin onlarda Lamer aranızda Fark yok Bence Daha fazla buralarda O şahısların propagandasını yapma istersen...

herkezın fıkrı kendıne fıkrıne saygılıyım ama ben kımsenın reklamını yapmıyorum neyse . :ohmy:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
zamanında kasperskyın sitesi bile hacklenmişti. hacklenmeyecek hiçbir site yok.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bu işler böyle buğün lamer yarın hacker daha sonra güvenlik müdürü olursun...:D