Şok! Michael Jackson Beyinsiz mi Gömüldü !

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Michael Jackson hakkında bir iddia daha: 'BEYNİ OLMADAN GÖMÜLECEK'

10 gün geçmesine rağmen hala gömülmemesi özellikle sanatçının hayranları tarafından tepkiyle karşılanırken, şimdi de sanatçının beyni olmadan gömüleceği iddia edildi.

Michael Jackson’ın ölümünün üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala gömülmemesi özellikle sanatçının hayranları tarafından tepkiyle karşılanırken, şimdi de sanatçının beyni olmadan gömüleceği iddia edildi.

The Mirror gazetesi, Jackson’ın ailesi sanatçının beyninin günlerce sürecek incelemesini beklemek ile beyni olmadan gömmek arasında bir tercihde bulunmak zorunda kaldığını ve jackson’ın biran önce gömülmesi kararına vardığını yazdı.

Otopsi sonuçları için beynin incelenmesi gerektiğini belirten uzmanlar bu sayede sanatçının ölüm sebebi hakkında bir sonuca varılabileceğini belirtiyor.

Sanatçının Salı günü toprağa verilmesi bekleniyor.

Haber geç olduğu için oldu kusuruma bakmayın vardıda sdn ye haberii vermeyi unutmuşum önemli olan gün değil bence asıl önemli olan beyinsiz mi gömülmesi.

Sizce beyinsiz mi gömülmüştür.

Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Karışık bir durum var ortada.

Ayrıca bu konunun müzikle alakası yok. Gündem bölümüne açacaktın. ;)

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şey Popçu olduğundan karıştırdım desem inanırmısın :)

Ayrıca

Michael Jackson'ın alınan beyni inceleniyor

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif
A.A

Michael Jackson'ın ölüm sertifikası, ölüm nedeni belirtilmeden açıklandı.

Sanatçının özel ve halka açık cenaze törenlerinin yapıldığı gün (dün) Halk Sağlığı Ofisi tarafından açıklanan sertifikada, ölüm nedeni olarak “ertelendi” ifadesi yer aldı. Yetkililer, “araştırmacıların halen şarkıcının beynini incelediklerini” söyledi.

Yetkili Sorgu ve Tetkik Heyeti Başkan Yardımcısı Ed Winter, konuya ilişkin, “Jackson'ın beyninin veya en azından bir parçasının halen araştırmacılar tarafından incelendiğini, nöropatolojik testlerden sonra defnedilmek üzere ailesine teslim edileceğini” söyledi.

Bazı ailelerin defin işlemini incelenen parçanın geri verilmesine kadar geciktirdiğini belirten Winter, ancak Jackson ailesinden bu konuda herhangi bir talep gelmediğini ifade etti.

Winter, “Onlardan son duyduğum, defin işlemini henüz yapmayacaklarıydı” dedi.
Sorgu ve tetkik heyetinin bu tür durumlarda ölmüş kişinin beyni ve beyin parçasını incelemesinin normal olduğu belirtiliyor.
Yüksek Okul mezunu ve boşanmış olmasının yanı sıra meslek hanesinde de müzisyen yazan Jackson'un ölüm sertifikasında, defnedileceği yer belirtilmedi.

Michael Jackson neden öldü ne zaman belli olacak bunu biz değil Allah bilir artık

İyi akşamlar...

Kaynak

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
micheal jackson'un beynini aldılar aynı ainştain yada nası yazılıyorsa onun gibi bu tip insanlar üstün zeka vb. şeylerden dolayı beyinlerini saklıyorlar.Not:cümleler biraz toparlayamadım ama anadınız siz onu :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gündem bölümüne taşındı

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
emubaltaci sen olmassan biz ne yapacaz gerçekten yürekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca arkadaşlar sizin de bilginiz varsa paylaşın lütfen.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
micheal jackson'un beynini aldılar aynı ainştain yada nası yazılıyorsa onun gibi bu tip insanlar üstün zeka vb. şeylerden dolayı beyinlerini saklıyorlar.Not:cümleler biraz toparlayamadım ama anadınız siz onu :)

:huh: beynini saklayıp ne yapıyorlarmış

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz... İLGİLENMİYORUM... (NOT: Beyinsiz olanlarda beyin aranmaz...)

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz... İLGİLENMİYORUM... (NOT: Beyinsiz olanlarda beyin aranmaz...)

İlgileniyorsun bence çünkü buraya mesaj yazıyorsun bizim işimiz mesajları çoğaltmak için değil bilgi paylaşmak için varız. Ayrıca onun beyni var ama kafasından çıkarıldı yinede beyni var demi.