Şok iddia! Habertürk satıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
thumbnail.php

Medya kulislerinde son günlerde Habertürk’ün satıldığına ilişkin iddialar yoğun biçimde konuşulmaya başlandı.

Kulislere göre Turgay Ciner televizyon ve gazetenin de içinde yer aldığı bir paket halinde Habertürk’ü sattı ve medyadan çekilme kararı aldı.

İddiaya göre Habertürk’ü Bugün Gazetesi, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının sahibi olan Akın İpek satın aldı.

Habertürk'ün satışı sonrası ise Habertürk'te kıyametin kopması bekleniyor. Altaylı ve ekibinin satış sonrası ne yapacakları ise merak ediliyor.

medyagundem.net

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Satıldıysa eğer ki Yiğit Bulut'u göndermesinler köşesini takip ediyorum güzel yazıları var...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Medya kulisleri, akşam saatlerinde Habertürk'ün satıldığı iddiasıyla çalkalanmaya başladı. İddialara göre Ciner, medyadan tamamen çekildi. Yine iddialara göre Habertürk'ü İpek grubu aldı...

Kulislere göre Turgay Ciner televizyon ve gazetenin de içinde yer aldığı bir paket halinde Habertürk'ü sattı ve medyadan çekilme kararı aldı.

AKIN İPEK Mİ SATIN ALDI?

Bu arada, Habertürk'ü Bugün Gazetesi, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının sahibi olan Akın İpek'in aldığı iddiaları da yalanlandı. Rotahaber'in görüştüğü İpek Medya Grubu Başkanı Fatih Karaca, satışla kendilerinin bir ilgisinin olmadığını belirtti.

TTC ADLI FON MU ALDI?

Rotahaber'in edindiği bilgilere göre, Habertürk TTC adlı bir fonla görüşmeler yürütüyor. Habertürk'ü de TTC isimli fonun aldığı ileri sürülüyor.

ROTAHABER

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Artık izlemem habertürk'ü dermişim..:D

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilginç nasıl uyduruluyor bunlar anlayamıyorum uydurmaysa tabii

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben hiç şok olmadım. neticede işin ucunda para varsa kimin aldığı önemli mi?

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Herkez birşeyler yapmaya çalışıyor alıyorlar satıyorlar batırıyorlar

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
çok iyi olur. turgay ciner bıraksın artık bu medya işini. elini nereye atsa batırıyor. işi gücü yiğit bulut gibileri zengin etmek.