Snowpiercer, Televizyon Dizisi Olacak

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
snowpiercer.jpg

Fransız çizgi romanı Le Transperceneige‘den uyarlanan Kore yapımı Snowpiercer filmi, şimdi de dizi olarak televizyon ekranlarına gelecek.

Yönetmenliğini Joon-ho Bong‘un yaptığı, başrolünde de Captain America olarak akıllarımıza kazınan Chris Evans‘ın oynadığı Snowpiercer filmi, 2013 yılında vizyona girdiğinde hem bilimkurgu hem de sinema severlerin beğenisini kazanmıştı.

Snowpiercer’ın dizi uyarlamasını yapacak senarist ise oldukça başarılı bir isim olan Josh Friedman. Kendisi Terminator: The Sarah Connor, The Black Dahlia, yakında sinemalarda göreceğimiz Avatar 2-3 ve Steven Spielberg’ün The War of the Worlds’ün senaryolarını da yazan isim. Kısacası bilimkurguya çok yakın biri.

snowpiercer-resim-1024x683.jpg

Hikayenin konusuna gelecek olursak;

Gelecekte başarısızlığa uğrayan bir deney büyük bir felaketle sonuçlanır ve yeryüzündeki yaşamı büyük ölçüde bitiren bir küresel soğuma yaşanır. Dünyanın çevresinde kesintisiz bir güçle dönen bir tren hayatta kalan insanların son sığınağı olacaktır. Fakat güç bela yaşamın sürdüğü bu yeni dünyada sınıfsal farklılıklar halen en büyük silahtır…

Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve dizide kimlerin yer alacağı bilinmiyor fakat filmdeki Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt, Jamie Bell, Octavia Spencer kadrosu dizide yer alırsa tadından yenmez.

Kaynak

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
filmi çok başarılıydı dizide batırmazlar umarım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
filmi çok güzeldi bakalım dizide aynı tadı verecek mi :) Olay tamamıyla trende geçerse eğer senaryonun çok iyi olması lazım. Bölümü bitirebilmek için uzun uzun diyaloglar koymazlar umarım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Oha diyorum :) Filmini izlemiştim ve çok ilginçti

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ve ilginç olab Curtis aynı Curtis, bu diziyi izlerim ben