Snopy V5H Direksyino Seti Tuş Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tamer04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi snopy v5h direksiyon seti aldım ancak ne yaptıysam sinyal tuşlarıyla el frenini çalıştıramadım driverını yükledim mode tuşu açık ancak euro truck simulator 2'de sinyal tuşları gaz ve frenle aynı tuş gibi görünüyor yani sinyali atayınca gaza bastığımda sinyaller açılıyor başkalarında da bu sorun varmış çözümünü bilen var mı yoksa gidip aldığım yerden soracağım:blink: :confused1: direksiyon bu :

2Q==

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim v5h de el freni bulunmamaktadır. zaten üzerindede brake (fren) yazar. fren pedalıda el frenide aynı işlevi görmektedir

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Arkadaşlar bir önceki konumda belirttiğim gibi snopy v5h direksiyon seti aldım ancak ne yaptıysam sinyal tuşlarıyla el frenini çalıştıramadım driverını yükledim mode tuşu açık ancak euro truck simulator 2'de sinyal tuşları gaz ve frenle aynı tuş gibi görünüyor yani sinyali atayınca gaza bastığımda sinyaller açılıyor başkalarında da bu sorun varmış çözümünü bilen var mı yoksa gidip aldığım yerden soracağım:blink: :confused1: direksiyon bu :

2Q==
Konu hortlamak gibi olmasın ama o arkadaki kulakçıklar sinyal değil zaten El gazı buyüzden sinyal atayamassın.