Snopy sg-401 USB Aygıtı Tanınmadı

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yıldır bu gamepad bende :D xp kullanıyodum takıp oynuyodum ben direk bunla 1 ay oldu windows 7 format attım takıyorum gamepad'ı USB Aygıtı Tanınmadı hatası veriyor bazı konulara baktım windows 7 driver kurun dedi ama onu bulamadım Denetim Masasında da = Unknown Device olarak geçiyor pes oynayacağım yardım edin :D

Evimde 2 tane gamepad var biri
b3iBHdu.jpg

jsQcsSJ.jpg

Bunlar var bende üstteki Platon PL-2500 Alttaki Snopy SG-401

Ben bu gamepadları pc ye takıyorum Platon olanı hemen okuyor ama Snopy olanı okumuyor USB aygıt tanınmadı dedi : UNKNOWN DEVİCE OLAN SNOPY
uS3Gc4m.jpg
YARDIIIIIMMM

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
1 yıldır bu gamepad bende :D xp kullanıyodum takıp oynuyodum ben direk bunla 1 ay oldu windows 7 format attım takıyorum gamepad'ı USB Aygıtı Tanınmadı hatası veriyor bazı konulara baktım windows 7 driver kurun dedi ama onu bulamadım Denetim Masasında da = Unknown Device olarak geçiyor pes oynayacağım yardım edin :D
Windows Medya Player 11'i tekrar üstüne yükle yeniden başlat düzelmezse chipsetini güncelle. Sistem özelliklerini yazar mısın ? Başka sistemlerde dene sonuçları buraya yazarsın daha detaylı yardımcı olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarım ın Özellikleri :
Pentium(R) Dual Core CPU T4200 2.00Ghz
3 GB RAM
Nvidia Geforce 9600 512Mb 32bit 60Hz

WMP 11 kurmak niye onu anlıyamadım ? :D

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 GB RAM

WMP 11 kurmak ne alaka onu anlıyamadım ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows Medya Player 11'i tekrar üstüne yükle yeniden başlat düzelmezse chipsetini güncelle. Sistem özelliklerini yazar mısın ? Başka sistemlerde dene sonuçları buraya yazarsın daha detaylı yardımcı olurum

Fotoğrafda atıyım size ben :D
http://prntscr.com/5nz01z

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
3 GB RAM

WMP 11 kurmak ne alaka onu anlıyamadım ?

Fotoğrafda atıyım size ben :D
http://prntscr.com/5nz01z

Sen kur olmazsa söyle başka çözüm üreteceğiz

Laptop XP çıkışlı her halde ama Windows 7 de hemen tanıması lazım. Chipset driverini güncelleyip denedin mi ? Arkadaşının yada başka bir sistemde denemeni tavsiye ederim

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen kur olmazsa söyle başka çözüm üreteceğiz

Laptop XP çıkışlı her halde ama Windows 7 de hemen tanıması lazım. Chipset driverini güncelleyip denedin mi ? Arkadaşının yada başka bir sistemde denemeni tavsiye ederim

WMP 11 İndirdim kuracağım şimdi laptop vista çıkışlı gamepad'ı googleye yazınca 7 ve 8 uyumlu demiyo bağzı yerlerde bağzı yerlerde uyumlu diyo driver falan var onu bulsam deniycem titreşim özelliği falanda varmış güya. Arkadaştan aldım kolu onda w7 var taktığı gibi çalışıyor .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
WMP 11 İndirdim kuracağım şimdi laptop vista çıkışlı gamepad'ı googleye yazınca 7 ve 8 uyumlu demiyo bağzı yerlerde bağzı yerlerde uyumlu diyo driver falan var onu bulsam deniycem titreşim özelliği falanda varmış güya. Arkadaştan aldım kolu onda w7 var taktığı gibi çalışıyor .

çipset driverini güncelle öyle dene o zaman Windows Updateyide çalıştır çek güncellemeleri inan bu saçma denemeler işe yarıyor hatta wmp 11 olmadıysa wmp 12 yi tekrar kur

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleştirmeleri deniyorum bi denedikten sonra bakalım ne olucak :D

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çipset driverini güncelle öyle dene o zaman Windows Updateyide çalıştır çek güncellemeleri inan bu saçma denemeler işe yarıyor hatta wmp 11 olmadıysa wmp 12 yi tekrar kur

Güncelledim fakat yine olmuyor :D Dediğim gibi sorun W7 uyumsuz olduğundan herhalde http://www.eyfel.net/urunler/snopy-sg-401-usb-joypad-koyct/ Şu siteye bakarsanız uyumsuz diyor ama driver bulursam kuracağım .

Yeni konu açtım kapattınız yardımı burdan edin o zaman :)

Evimde 2 tane gamepad var biri
b3iBHdu.jpg

jsQcsSJ.jpg

Bunlar var bende üstteki Platon PL-2500 Alttaki Snopy SG-401

Ben bu gamepadları pc ye takıyorum Platon olanı hemen okuyor ama Snopy olanı okumuyor USB aygıt tanınmadı dedi : UNKNOWN DEVİCE OLAN SNOPY
uS3Gc4m.jpg
YARDIIIIIMMM

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
XP yükle sorun düzelsin zaten XP ile Windows 7 arasında çok fark yok

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xp ye geri dönmem birdaha 7 nin şekili daha güzel daha yeni zaten :D Hiçbir çözüm yok heralde kimsede bilmiyor sadece siz ilgilendiğinize göre. Arkadaş w7 de çalıştırıyordu onda da çalışmasa yüklerdimde :D

Aygıt Yöneticisin dede böyle
HHuCgZT.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Xp ye geri dönmem birdaha 7 nin şekili daha güzel daha yeni zaten :D Hiçbir çözüm yok heralde kimsede bilmiyor sadece siz ilgilendiğinize göre. Arkadaş w7 de çalıştırıyordu onda da çalışmasa yüklerdimde :D

Aygıt Yöneticisin dede böyle
HHuCgZT.jpg

Format atmayı denedin mi ? Anakart marka model verir misin eski anakartlar işletim sistemi değiştirince uyuzluk yapıyorlar

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Directx 7.0 kur dicemde sacma olur :D ama denemekte fayda var tabi :)

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Directx 7.0 kur dicemde sacma olur :D ama denemekte fayda var tabi :)

DirectX 11 var bilgisayarda bağzı sitelerde 9.0 kurun demiş onu kuruyorum zaten yüksek sürümü var diyor niye kuruyosun kurma diyo program :D Birşey daha diyeceğim kolu normal takınca okumuyor usb çoğaltıcısından takınca okuyor ? E-Sata girişine takıyorum ben şu anda .

E-Sata girişine takınca hiç okumuyor . Usb çoğaltıcı takınca ses çıkıyor ama okumuyor :D

http://www.snopy.com.tr/urunler/snopy-sg-401-usb-joypad-fpskr/ Bu sitede bakıyorum uyumsuz diyor uğraşmıyayım o zaman :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Snopy sg-407 oyun konsolu var elimde 2 tane 1 tanesi 1 nomara olarak tanıyoru ama diğerisini tanımıyor ışıkları sürekli yanıp sönüyor yardım edecekvarmı...

F

Furkan Topcu

SDN Okuru
Snopy sg-407 aldım fakat ps 3 Slim kasa algilamiyor bana yardım eder Misiniz nasıl bağlantı yapıcaz

R

rfwerffr

SDN Okuru
:scared::scared:bende de var takınca ışık falan hiç birşey yanmıyor pc de kolu tanımıyor acaba kol bzuk olabilirmi