Sniper: Ghos Warrior 2 Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sniper: Ghos Warrior 2 Geliyor!

İlk Ghost Warrior her ne kadar iyi bir oyun olmasa da, bir kesim oyuncu tarafından beğenildi. Özellikle ikinci oyunun duyurulması bu kanıyı iyice güçlendirdi. Duyurunun detayları içeride...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla sniper üzerine pek oyun yok.Hem o sebeple hem de az çok beğenmiştim oyunu.Şimdiki zaman olması başka bir artıydı ki türkçe yama ile tadına doyum olmadı.Sonu da hiç güzel bitmedi.Generali öldürüyordun bitiyordu :DSahne falan yok uzaktan nişan al generalin kafasına çak mermiyi oyun bitiyor.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Chrome 4 yüzünden biraz şikayetçiydim oyundan ancak CryEngine ile birlikte en iyi Sniper oyunu geliyor. Hazır Nişan Al Ateş :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2013 ocak ayında çıkıcak kısmetse :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim 4 gözle beklediğim oyun ilki ni beğendim sizi bilmem ama bugüne kadar en zevkle oynadığım oyun futbol dan başka oyun oynamam normalinde ama sniper w cok beğendim 2 bekliyoruz artık fazla sürdü cıkması

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ilkini invisible crackle oynamıştım:) çünkü biraz oynadıktan sonra sıkmıştı, sadece sonunu merak ettiğim için oynamaya devam ettim. bu nasıl olacak bakalım.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Valla sniper üzerine pek oyun yok.Hem o sebeple hem de az çok beğenmiştim oyunu.Şimdiki zaman olması başka bir artıydı ki türkçe yama ile tadına doyum olmadı.Sonu da hiç güzel bitmedi.Generali öldürüyordun bitiyordu :DSahne falan yok uzaktan nişan al generalin kafasına çak mermiyi oyun bitiyor.

Bravo dostum spoiler vermek değil direk söylemişsin :)