Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sniper Elite 3'ün konsol üzerinde nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, GamesHQMedia PS4 üzerinden oyunun 1080p çözünürlük de ilk on beş dakikasını yayımladı.
Sniper Elite V3, Steam'de hediye DLC ile 49.99$ yerine ''39.99 $'' (Bu Steam yaz indirimi değil, oyun ilk satışa sunulduğundan beri gösterilen içerik)
1$ = 2,14630042 Türk Lirası (21.06.2014 kuru) Bu kur üzerinden oyun => 85,8305537958 TL ye denk geliyor.
Playsore'da ise aynı DLC hediyesi ile ''Steam Kodu'' olarak 60.00 TL. Satın almak isteyen arkadaşlar burayı tercih edebilirler. Tamamen aynı içerik 25 lira daha uygun.
EDİT: Kurcalarken yeni gördüm. Playsore'da Sniper Elite V2 80 TL. Yeni oyun 60 lira iken eskisi 80 lira :w00t:
Ben Steam kampanyası sayesinde bedava alanlardanım Ancak kötü bir durum var; arada bir eşya falan çıkıyor satışa çıkaramıyorum hiçbir ücretli alışveriş yapmadığım için :/