Sneijder'in eşi dizi oyuncusu oluyor

Reaksiyon puanı
10,315
[h=3]Sneijder'in eşi dizi oyuncusu oluyor[/h]
1363437184-untitled-2.gif

Galatasaraylı futbolcunun oyuncu eşi Türkiye'de yalnız günlük hayata değil iş hayatına da ısınıyor...

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in model ve oyuncu olan eşi Yolanthe Sneijder-Cabau, dizi çalışmaları için Türkiye'de bir televizyonla anlaşıyor.

Birkaç televizyonla daha görüşme halinde olan Yolanthe Sneijder-Cabau, kağıt üzerine henüz bir şey dökülmediği için bu konuda fazla detaylı bir açıklama yapmak istemediğini belirterek "Türk televizyonunda bir şeyler yapma planım var, yok değil. Bu konudaki çalışmalar ve görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım en kısa süre içerisinde sonuçlanır ve bizde detaylı açıklamayı yaparız" dedi.

kaynak

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zaten oyuncu - mankendi Türkler işte haber olsun diye bişiler yazıp çizelim..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Turkse Chick'te zaten bir Türk'ü canlandırıyordu :D Ne diyeyim benzer roller bekliyoruz kendisinden :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yerinde Bir Karar...!
Zaten bu Sektörde bayağı bir Eleman sıkıntısı vardı.:sleep:
Hanımefendi sayesinde kurtulacaklar bu sıkıntıdan.:yes:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
"Yalan Dünya" dizisinde oynayacak diye okumuştum gene bu forumda...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yengenize sulanmayalım lütfen... :D Ben onaylamadan hiç bir yerde oynayamaz :D Hürrem'in yeni rakibi olacak sanırım cariye olacak yabancı bir cariye :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hürremin sonu yengemizin elinden olacakmış :D Bana senaryoyu okuttu :D

Reaksiyon puanı
10,315
Zaten oyuncu - mankendi Türkler işte haber olsun diye bişiler yazıp çizelim..

"Yalan Dünya" dizisinde oynayacak diye okumuştum gene bu forumda...
[MENTION=284867]Vefasiz[/MENTION]'lik etme, bak gördün mü, bu konu açılmadan önce de bahsi geçmiş. duman olmayan yerden ateş çıkmaz demiş atalarımız, mankenlik yaptığına göre dizi oyunculuğu niye yapmasın, anormal bişey mi yani onlar için.

bu arada hatırlatalım, geçen gün defilede üç takım elbiseyi giyip çıkarmış; hepsi o kadar. tam 40 bin tl.'yi götürmüş yengemiz. yani bir memurun 30 yıllık hizmeti sonunda ancak alabildiği tazminat miktarı kadar.

ve tabii ki bu durum da biz züğürtlerin çenesini pek yorarmış!:D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Vefasiz'lik etme, bak gördün mü, bu konu açılmadan önce de bahsi geçmiş. duman olmayan yerden ateş çıkmaz demiş atalarımız, mankenlik yaptığına göre dizi oyunculuğu niye yapmasın, anormal bişey mi yani onlar için.

bu arada hatırlatalım, geçen gün defilede üç takım elbiseyi giyip çıkarmış; hepsi o kadar. tam 40 bin tl.'yi götürmüş yengemiz. yani bir memurun 30 yıllık hizmeti sonunda ancak alabildiği tazminat miktarı kadar.

Zaten Türkiye'ye geldiği gün söylemişti " Türkiye de dizi oyunculuğu girişimlerim olacak. Belki sinema filmleri de olabilir . Bu yüzden Türkçe'mi ilerletmeliyim." Gibisinden konuşmuştu. :D Çok doğal bir haber aslında :)

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karı-Koca Eve para getiricek, ne kadar masum ve muhteşem bişi :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@Vefasiz'lik etme, bak gördün mü, bu konu açılmadan önce de bahsi geçmiş. duman olmayan yerden ateş çıkmaz demiş atalarımız, mankenlik yaptığına göre dizi oyunculuğu niye yapmasın, anormal bişey mi yani onlar için.

Ne dediğimi gerçekten anladın mı ? Ben diyorum ki zaten bu kadın buraya gelmeden öncede bu işi yapıyordu dizi oyuncusu olacak demişler olmayan birşey değil ki bu ?

Reaksiyon puanı
10,315
Ne dediğimi gerçekten anladın mı ? Ben diyorum ki zaten bu kadın buraya gelmeden öncede bu işi yapıyordu dizi oyuncusu olacak demişler olmayan birşey değil ki bu ?

kızma abey, belki de sabah sabah tam anlayamamışızdır! :)

bazen, "olur böyle vakalar, türk polisi yakalar!" :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Snijder gibi bir oyuncuyu Türkiye'ye getirmenin en büyük derdi bu işte...
Karısı yada kız arkadaşı ne ise Londra ları, Milano ları bırakıp Istanbul'da yaşamak istemiyor.

O istemeyince futbolcu ben bunu geride bırakıp nasıl geleyim diyor :D

İşte o arada bizim yöneticiler hatun kişiyi ikna için devreye giriyorlar, işte sen gel sana şöyle iş ayarlarız, böyle şovlar yaparsın, bunları bunları yaparsın falan filan...

Vakti zamanında BjK lı Ferrari 'nin de dünyaca ünlü bir model sevgilisi vardı, hatunu da getirtmek için FashionTV de kendine has program yapma sözü bile verilmiş ama gelmemiş.
Zaten 3-6 ay gibi bir süre sonra ayrılmışlardı ve ayrılık sonrasında Ferrari baya bir bocalayıp sonra kendini İstanbul gecelerine bırakmıştı.

Yani uzun lafın kısası bunlar daha başlangıç.
Olaki kaza eseri bu abla Türkçe biliyor olsaydı, emin olun ana haber bülteni bile sundururlardı :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sneijder'i ve yengeyi iyice magazin malzemesi yapmasınlar da aman...

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizim Türk medyasınada haber çıkmış... yazsın dursunlar..#

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Kız daha Türkçe bilmiyor siz döktürmüşsünüz, şaşırmayın kendinize gelin.