Sneijder: Volkan'ı cezalandırdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde attığı iki jeneriklik golle sarı kırmızılıları galibiyete taşıyan Wesley Sneijder "Volkan maç boyunca zaman geçirmeye çalıştı. Ben de attığım gollerle onu cezalandırdım" dedi.

26395957.jpg

Wesley Sneijder, maç sonrası yaptığı açıklamada, attığı gollerle ilgili "Gollerle ilgili çok fazla açıklama yapmaya gerek yok herhalde. Çok güzel goller oldu. Toplar zor yerlere gitti. Kalecinin de çıkarabileceği toplar değildi. Ama daha önemlisi son ana kadar iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

"FENERBAHÇE'YE ŞANSIM TUTUYOR"
Sneijder sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor sanırım. Galibiyet gollerini atmak bana nasip oldu, çok mutluyum ve çok keyifliyim. Geçen hafta iyi oynanan Kayserispor deplasmanı ve gelen 3 puan, bugün kendi sahamızda aldığımız 3 puan. İyi galibiyetler geliyor, bunları önümüzdeki haftalara taşımamız gerekiyor."

"1-1 BİTSEYDİ HESABINI KİM VERECEKTİ"
"Daha önemli bir konuya değinmek istiyorum. 2-0 öndeyken Fenerbahçe'nin attığı gol 1 metre dışarı çıkıyor ve gol oluyor. Maç 1-0 olsaydı ve o gol sonrası kimi suçlamamız gerekiyordu. 6 tane hakem var, bunu birinin görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti?"

"VOLKAN'I CEZALANDIRDIM"
Wesley Sneijder, GSTV'de de canlı yayına katıldı. Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından Hakan Şükür ile İtalyanca konuşan Sneijder, "Attığım gollerle Volkan Demirel'i cezalandırdım" dedi. Hollandalı "Volkan maç boyunca zaman geçirmeye çalıştı. Ben de son dakikalarda attığım gollerle onu cezalandırdım. İki pozisyonun da gol olacağını biliyordum.

En çok rahat ettiğim yer, forvet arkası. Bu galibiyet Borussia Dortmund maçı öncesi özgüvenimizi artırdı" ifadesini kullandı.

Forvetin arkasında oynamak istediğini ifade eden Hollandalı oyuncu, "Normalde yerim sol kanat değil. Geçen sene de o mevkide oynadım ama kendimi iyi hissettiğim yer forvet arkası. Kuvvetimi harcadığım şey sağ beki kovalamak olamaz. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama kuvvetimi başka alanlarda göstermem gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Hürriyet SPORX

[SDNTV]http://sporxtv-p.mncdn.com/flv/2014/10/18/5c3118b446f8abd18834213802ac1c88.mp4[/SDNTV]