Sneıjder Türkiye'de Başka Bir Kulüpte Oynarsa Tazminat Ödeyecek!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Wesley Sneijder'le yollarını ayıran Galatasaray, KAP'a fesih anlaşmasının detaylarını bildirdi. Sneijder önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye'de başka bir kulübe transfer olursa Galatasaray'a 20 milyon Euro tazminat ödeyecek.


sneijder-5-6.jpg


Galatasaray, Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder’le yollarını ayırdığını resmi açıklamayla duyurdu. Sarı-kırmızılılar fesih anlaşmasına koyduğu maddeyle Sneijder’in Spor Toto Süper Lig’de başka bir takımda oynamasını oldukça zorlaştırdı.

O maddeye göre Hollandalı önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye’de başka bir kulübe transfer olursa Galatasaray’a 20 milyon Euro tazminat ödeyecek. İşte Galatasaray’ın Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaştığı o açıklama:

“Profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro’dan feragat etmiştir.

Ayrıca futbolcu önümüzdeki 3 yıl süre içerisinde Türkiye’de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20.000.000 Euro tazminat ödeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Galatasaray’ın Wesley Sneijder’in fesih anlaşmasına koyduğu o madde
 
Üst