SNAPDRAGON

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
öyle dediğin gibi kasmalar 2012 telefonlarında oluyo.şimdiki 600 liralık telefonlar bile canavar gibi o tarihlere göre.
burdan video var izleyip karar ver.

İzledikten sonra beğendim gayet güzelmiş adreno 506.ama grafiklerin yoğunlaştığı yerlerde ufak takılmalar mevcut
Canavar canavar ayrıca hiç ısınmıyorda aynı şeyleri ıphonede yapsaydı 45 i bulurdu

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
cahil değilim tabiki :) bende biliyoirum geçmişte kaldığını böyle takılmaların . fakat 3 sene kullanaacm bu telefonu. ben olmasamda birileri kullancak aileden :D ama 2 sene garanti bende. ileri vadede kendinden geçmesse çok iyi olur . video için teşekkürler bu arada . ben zaten çok üst düzey oyunları oynamam herhalde arada bir bazen. anamenü vs. hızlı oldğu takdirde işimi görür herhalde kamerasında optik imaj sabitleyici bile olduğuna göre iyi çeker herhade :D . onun haricinde android n yi kesinlikle alacağını okumuştum 8 i de alır belki . ısınma her telefonda oluyor. vay be telefon tavsiyesi konusunda açtığım çoğu özeliğe uyuyor bi an önce çıksada incelemelerini izlesek :D

plaintiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun soluklu cihaz alıcaksan asus alma.zenfone 5 vs zenfone 2 kullandım.MALzeme kalitesi berbat.servisi heryerde ama bir s*k yaptıkları yok emin ol.yinede senin kararın benim cebimden çıkan bişey yok :)

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
uzun soluklu cihaz alıcaksan asus alma.zenfone 5 vs zenfone 2 kullandım.MALzeme kalitesi berbat.servisi heryerde ama bir s*k yaptıkları yok emin ol.yinede senin kararın benim cebimden çıkan bişey yok :)

Ne kadar yere vurdun be, FullHD de yüksek grafikli oyunları en az 2 sene götürür, daha sonrada arayüzü akici kalacaktır. Snapdragon 800 e bakarsan hala cayır cayır çalışıyor G2 de. 625 de 3-4 sene sonra aynı performansı gösterecektir.

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu çıkacak olan 3 ün malzeme kalitesi düzelmiş diğerleri gibi olmayacak artık. Ama kronik sorunu olmaz inşallar bi çıksın incelemelerini izleyelimde.

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu çıkacak olan 3 ün malzeme kalitesi düzelmiş diğerleri gibi olmayacak artık. Ama kronik sorunu olmaz inşallar bi çıksın incelemelerini izleyelimde.