1 Ocak 2021 #1 W woodyinho Asistan Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 223 Reaksiyon puanı 41 Puanları 28 Yaş 35 8 9 gündür konusup birbirimize snap attigim bir arkadasıma sabah snap atinca beklemede yazısını gordum bunun anlamı nedir arkadaslar?
8 9 gündür konusup birbirimize snap attigim bir arkadasıma sabah snap atinca beklemede yazısını gordum bunun anlamı nedir arkadaslar?
5 Ocak 2021 #2 A altindalali Öğrenci Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 29 üzgünüm dostum arkadaşın seni arkadaşlar listesinden çıkarmış, snaplerin ve mesajların artık o seni tekrardan ekleyene kadar ona ulaşmaz
üzgünüm dostum arkadaşın seni arkadaşlar listesinden çıkarmış, snaplerin ve mesajların artık o seni tekrardan ekleyene kadar ona ulaşmaz
5 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 W woodyinho Asistan Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 223 Reaksiyon puanı 41 Puanları 28 Yaş 35 altindalali dedi ki: üzgünüm dostum arkadaşın seni arkadaşlar listesinden çıkarmış, snaplerin ve mesajların artık o seni tekrardan ekleyene kadar ona ulaşmaz Genişletmek için tıkla ... Anladım sağ ol tesekkur ederim
altindalali dedi ki: üzgünüm dostum arkadaşın seni arkadaşlar listesinden çıkarmış, snaplerin ve mesajların artık o seni tekrardan ekleyene kadar ona ulaşmaz Genişletmek için tıkla ... Anladım sağ ol tesekkur ederim