SMS Ücretlerinde İndirim!

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Eşim ve ben whatsapp yükledim, normal mesaj atmayı unuttuk :) 50 mb internet ile yüzlerce mesaj yazabilirsiniz.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Müşterilere mesajla bilgi veriyoruz. Reklam değil.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Türkiye'deki operatorler turlu turlu paket tipi icat ediyorlar. Yok su kadar dakika konusma ,su kadar mesaj bedava vs vs. Reklamlarin bile suyunu cikarmis vaziyetteler. Yasam degisir bilmem ne.. sagliga zararli icecek reklamlari vaya sadece iletisimden baska bir ise yaramayan operator reklamlarinin Dünya'daki orneklerine bakin, sadece bizim ulkemizdeki reklamlar sofistike yapiliyor. Acikcasi hem bos hem de insanlari yaniltan reklamlar bunlar. Ben free operatorunun 19 euroluk paketini kullaniyorum. Sinirsiz sms. Ulke ici cep ve sabit telefonlarini sinirsiz arama. Hergun yeni bir paket icat eden operatorlerimize ornek olsun. Piyasayi onlar cok iyi bikiyor ama islerine gelmiyor. Insanlari surekli dinamik musteri modunda tutmaya calisiyorlar.

cka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sms fiyatı isterse 10 kuruş olsun ben kullanmıyorum. benim için alo dedin mi iş bitmiştir. biraz önce mesaj geldi vodafone dan. özgür genç tarifesi 9 ekimden itibaren 50 kuruştan 60 kuruşa çıkacakmış. sms fiyatlarında indirim olmasıyla bir alakası var mı bunun?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Madem ucuzlatacaklar interneti ucuzlatsınlar da insanlar kullansın kim mesaj atıyorki? indirim yapıyor!
Onlarda biliyor mesaj kullanılmıyor indiriyor fiyatını, indir interneti getir 4G'yi olsun bitsin ama olmaz teknolojiyi birden verirse kıymeti kalmaz

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Valla nedense hiç sevinesim gelmedi bunlar boş işler sms kimin işine yarıyor ki bu zamanda ucuzlatsalar ya konuşma ücretlerini veya cepten interneti

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yılda attığım SMS sayısı tek elimin parmakları sayısından daha fazla değildir.İlgilenmiyorum. Okul talebeleri düşünsün.

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sms mi kalmış bu devirde ya

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
1 temmuz da da indirim yapılmış ama bizim sabit ücretli faturalar hep 3-4 lira fazla geliyor nedense

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şu telefonu telsiz yerine koyan ücretede bi el atsında kaldırılsın Binali bey..

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öyle demeyin. Paket bitince yanlışlıkla falan atıyoruz içimiz yanıyor

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir kişi de iyi olmuş desin arkadaş ya :) [MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] hariç :)

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mesajla işim olmaz hep gereksiz şeylere indirim yapiyorlar:D