Smile adsl mi, ttnet e devam mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iki yıldır ttnet kullanıcısıyım. Artık sözleşmem sona erdi ve kullanım açısından da son birkaç aydır kota aşımı nedeniyle 27 lira yerine ortalama 40-45 lira arası fatura ödediğim için sınırsız tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

Smileadsl internetinitasi.com kampanyasında 12-16-24 aylık taahhütname ile ttnete göre epey kârlı şekilde sınırsız tarife imkânı var.

Fakat küçük çaplı araştırdım, smileadsl ye dair yapılan neredeyde tüm yorumlar olumsuz. Mesela; "ttnete bu kadar söverken, altyapısını yine ttnetten alan bir aracıya ne kadar söversin sen hesap et" gibi :D

Bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
Ne yapmalıyım? Smileadsl ye geçeyim mi, yoksa ttnet sınırsıza geçip kazıklanmaya devam mı edeyim?:huh:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sözleşmen biti diye hemen acele etme derim..Kampanyalr sürekli güncelleniyor..Eğer taahhütsüz bir kampanya denk gelirse gir. bence yani:)

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta bnce hiç geçme smile adsle filn ben geçen ay geçtim hiç bi farklılık yok ttnetten. beni müşteri temsilcilerinden aradılar ve smile'a geçmemi istediler, "bi farklılık yok altyapı aynı" dememe rağmen adam diretti hızı asıl portların belirlediğini ve smileın port çıkışlarının farklı olduğunu söyledi. ben de geçtim bunun üstüne ama hiç bi farklılık yok. tek karım ilk iki ay ücret ödememem oldu yeni abone olduğum için. şimdi karar senin ama benim görüşüm şu anda uzun vadeli hiç biyere bağlanma. ilerde daha cazip kampanyalar çıkarsa başına vurursun

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tek karım ilk iki ay ücret ödememem oldu

Benim de o yüzden smileadsl nin kampanyasına aklım takıldı :D
12 ay taahhüt edersem, 6 ay 27 + 6 ay 45 lira
yani toplamda 430 civarı para ödemiş olacağım. ttnette sınırsıza geçsem toplamda 540+tarife değişikliği ücreti ödeyeceğim.
Tek düşündüğüm smile hizmet açısından ttnet i aratır mı aratmaz mı?

Zorhak, taahhütsüz kampanya beklersem ttnet daha çok kazıklar beni, sözleşmem bitmişken bir an önce paçayı kurtarmak istiyorum ttnetten ama kararsızım.

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yıllık 100 liradan fazla kâr edeceksen eğer, bence o riske değer. Ttnet'te kalıp extra ücret ödemeye devam etmektense bu kampanyadan faydalan derim. En azından sözleşme şartı ttnet gibi 24 ay değil 12 aymış. Hem biz de öğrenmiş oluruz smile adsl'nin şu anki hizmet durumunu :devil2:
(şaka bir yana, senin de dediğin gibi smile abonesi olup ta sorun yaşamayan yok gibiydi ilk zamanlarında, şimdi değişmiş olabilir hizmet kalitesi)

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
biri adsl de taahhütsüz paketler var. gayet uygun. onlara bir bak.

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sakın smile'ye geçme ttnet'e devam et yada uydunet'e geç daha iyi...

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uydunet için fiber altyapı yok bizim burada.
Birinin taahhütsüz paketlerinin ttnet ile fiyat avantajı yok, zaten ttnet ile sözleşmem bitti bu şekilde devam edeceğim, biri ye geçersem boşuna kapat aç yapmış olurum.
Anlaşılan ttnet e devam bir süre daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lanet olsun şu ttnete. Adam gibi hizmet veremiyorlar. hergün sürekli netim gidip geliyor. hizmeti hiç iyi veremiyorlar. Eleman yolluyorlar adam işini yapamıyor bütün kabloları dışarda bırakıyor, artık ttnet telefonlarımada çıkmaz oldu. lanet olsun böyle internete.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Galiba Smile'den menun olan bi ben varım

Ttnet de 8mb sınırsız hattımda 4 mb bile görmedim ama smile de 4 altına hiç düşmedi ortalama 6 civarlarında hatta komik ama 8 i geçtiği zamanlar bile oluyor

55 tl Ttnete verip internetim sürünürken 55 tl smile verip yanında birde dsmart izliyorum ve hızımdan memnunum

Tek eksi yanı müşteri hizmetlerine işin düşmesin sinir krizleri geçirtiyorlar insana

Şu an itibariyle

Ahh SDN okuru ah hortlatmışsın konuyu boşuna yorum yazdık :D

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende daha önceleri ttnet kullanıcısıydım 7 sene kullandım adamlar illahlah ettirdiler beni resmen.kullandıgım süre zarfında 70 tlden aşagı bi ücret ödemedimde ve hız limiti 5mb üstüne hiç çıkmadı.bende en sonunda ttneti iptal ettirdim 3 ay önce ve süperonline a geçtim suanda sorarsanız memnunum ilk 4 ay 10 tl geri kalan aylarda ise 55 tl ödeyeceğim.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
her zaman soyluyorum ne ttnet ne smile ne de başka biri....en güzeli 10 tl ye sınırsız internet....

akk deyim şu an 7.90 mb/s buluyor normalde​

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ttnet ile 6 alırken smile ile full 8 alabilyorum bende hemde d-smart izliyorum

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu Ülkede Herkez İnternet Performansından, Fiyatından v.b. Niteliklerden Dolayı Herkesin Az Biraz Başı Ağırmıştır.
TTNET'e Herkes Sövüyor Ama Gelde Gör TTnet'e Karşı Sağlam Bir Alternatif Yok. SmileADSL veya SüperOnline Diyen Arkadaşlar Oluyor Bazen Ama,En Büyük Faktör;
Hepsi Altyapı'sını TürkTelekom'dan Alıyor.