TuningMert
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 84
Evet arkadaşlar bu forumdada görüğünüz gibi üstteki anasayfa forum yardım gibibounların isimlerini ve adreslerini nasıl değiştirebilirim?
Elmacik dedi ki:FTP'den Themes/[Kend_Teman]/index.template.php
Dosyasını açabilir, sonra da template_menu fonksiyonunu bularak,
içinde istediğin herşeyi değiştirebilirsin. Bu fonksiyon tamamen o menüyü oluşturmak için kullanılır.
// How about the [search] button?
if ($context['allow_search'])
echo ($current_action == 'search' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'search' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a>
</td>' , $current_action == 'search' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';
if ($context['allow_search'])
<a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a>
', $scripturl, '?action=search
' , $txt[182] , '
TuningMert dedi ki:Karışık karışık beceremem ben bunu.mesela şunu yapıcam.Buradaki anasayfa butonuna bastığımda sdn nin ana sayfasına geliyor fakat ben anasayfaya bastığımda forum anasayfasına geliyor.bende kendi sitemin anasayfasına gelsin istiyorum![]()
Elmacik dedi ki:TuningMert dedi ki:Karışık karışık beceremem ben bunu.mesela şunu yapıcam.Buradaki anasayfa butonuna bastığımda sdn nin ana sayfasına geliyor fakat ben anasayfaya bastığımda forum anasayfasına geliyor.bende kendi sitemin anasayfasına gelsin istiyorum![]()
Seni yasaklamışlar.. :S Ama olsun soran olur, öğrenmek isteyen çıkar ben yine de cevap yazayım. Biz SDN'de "Ana Sayfa" için yeni bir tuş koyduk. Çünkü senin de söylediğin gibi ana sayfa tuşu normalde forumun ana sayfasını ifade ediyor. Bunun için eğer sitenin ana sayfasına yönlenecek bir tuş istiyorsan yeni bir tane koymalısın, aynı diğerleri gibi.
Biz öyle yaptık. SDN'de ana sayfa yazan tuşun adını forum olarak değiştirdik. Sonra da ana sayfa adını taşıyan yeni bir tuş oluşturup bunu da SDN ana sayfasına bağladık.