xLarry_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Selam. Başlığı gördünüz zaten
. Bu sorunun (smart gaga android emulator virüslmü?) cevabını yazarsanız sevinirim.

İndirme linkini buraya atar mısınız?Selam. Başlığı gördünüz zaten. Bu sorunun (smart gaga android emulator virüslmü?) cevabını yazarsanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 156173
ben smart gaga yı biliyorum arkadaşım önerdi ama sadece virüslümü merak ettim düşük sistemli pc de oyun oynamak içinBen Nox Player öneririm, adı duyulmamış ne olduğu belli olmayan programların virüslü olma ihtimali her zaman vardır, ama kesin bir şey diyemeyiz.
burası (tıklayın)İndirme linkini buraya atar mısınız?
daha denemedim. bu yüzden soruyorumWindows Defender,uyarıyor mu giriş yaparken ?
Ama büyük ihtimalle virüssüz gibidaha denemedim. bu yüzden soruyorum.
neden? bir virüs programıyla tarattınız mı? veya sanal makine kurup denediniz mi?Ama büyük ihtimalle virüssüz gibi![]()
ben smart gaga yı biliyorum arkadaşım önerdi ama sadece virüslümü merak ettim düşük sistemli pc de oyun oynamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
burası (tıklayın)
videomuydu bu videoysa adını söyler misiniz?
Attığınız link hatalı ve ayrıca emulatörün orjinal web sitesi kapanmış bile.videomuydu bu videoysa adını söyler misiniz?
attığım link hatalıysa bu videodaki linke giderek ulaşabilirsinizAttığınız link hatalı ve ayrıca emulatörün orjinal web sitesi kapanmış bile.
Ekli dosyayı görüntüle 156205
bilgisayarım windows 7?Bir sandbox programı kurup deneyebilirsiniz. Virüslüyse bile sisteminize zarar vermez.
VirusTotalattığım link hatalıysa bu videodaki linke giderek ulaşabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarım windows 7?
herkes indiriyorVirusTotal
Ekli dosyayı görüntüle 156210
Güvenli ama internet sitesi kapanmış ölü olan bir şeyi indirmenizi tavsiye etmem.