Smart 6 almalı mıyım?

toykan.8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçeme uygun iyi bir telefon olarak gözüküyor ama internette biraz araştırınca çok arıza yaptıgını duydum ve çok ısınıyomus smart 6 almalımıyım lütfen yardımcı olun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardııııım

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
dostum daha önce açılmış smart 6 konusu var oradan devam edebilirsin KONU

lg g2 2.el 32 gb rahatlıkla aynı fiyata bulabilirsin.Ama o fiyata alınır mı dersen kesinlikle alınır paranın hakkını verir bence.Tabi oyun performansı üst düzey oyunlarda sıkıntı olabilir

toykan.8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi bakııın

telefonu faturaya ek almayı düşünüyorum

telefonu faturaya ek almayı düşünüyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bütçeme uygun iyi bir telefon olarak gözüküyor ama internette biraz araştırınca çok arıza yaptıgını duydum ve çok ısınıyomus smart 6 almalımıyım lütfen yardımcı olun

yardııııım
forumda smart 6 konusu var oraya yaz daha hızlı yanıt alırsın teknik özellikleri iyi 0 olarak 900 tl ye alınacak güzel bir cihaz...

cembudak77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

yardııııım

Telefon çok kaliteli dört dörtlük değil, ama verdiğin ücretin karşılığını kesinlikle veriyor. Kamerası ışıklı ortamlarda gayet iyi. Gündüz çekimleri yeterli. Pili 3000 mAh fiyatına göre çok çok iyi diyebilirim. Bir çok 3000'lik telefona göre daha uzun dayanıyor. Ekranı veya sesinde de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Kötü yanı ısınıyor. Ama piyasada ısınmayan telefon yok. Yinede bir derece fazla ısındığını söyleyebilirim.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Operatör telefonlarından uzak dur o bütçeye LG G4c alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 mini ye bak
bütçeyi zorlar 100-150 eklerim diyosan htc one m8 mini cok güzel
sony xperia z cok güzel android 4.2 ile geldi 5.0 aldı
5.1.1 de alıcak hatta 6.0 bile alıcak deniyor
operator telefonunu kendi yapmaz iyi olmayan markalardan telefon satın alır uygulama vb yükler kendi adını yazdırır kendi yapıyomus gibi satar cogu da zte gibi cin malı markalar turkcell zte den alıyor ama vodafone veya aveada durum ne bilmiyorum
bakabilirsin ama bozulursa sorun yasayabilirsin tamir konusunda servis olayını ben de bilmiyorum
pek bilmiyorum nasıl olduğunu forumdan kullananları bul ve onlara sor