adnaaaaaan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar slm.Adnaaaaaan ben.İnş. Forma faydam olur.Gorusurz.
Maaşallahın var nick'teki "a" sayısıyla bu mesajdaki "a" sayısı aynı...Özellikle saydın herhalde, tam 6 tane ;Dadnaaaaaan dedi ki:Arkadaslar slm.Adnaaaaaan ben.İnş. Forma faydam olur.Gorusurz.
elektr10 dedi ki:Maaşallahın var nick'teki "a" sayısıyla bu mesajdaki "a" sayısı aynı...Özellikle saydın herhalde, tam 6 tane ;Dadnaaaaaan dedi ki:Arkadaslar slm.Adnaaaaaan ben.İnş. Forma faydam olur.Gorusurz.
Hoşgeldin![]()
elektr10 dedi ki:Hemen yanlışını düzelt ezo biz ne konuşuyoruz burda (&![]()
![]()
Şöyleeee ;DEzOhİsTaN dedi ki:elektr10 dedi ki:Hemen yanlışını düzelt ezo biz ne konuşuyoruz burda (&![]()
![]()
hemen düzeltiyimujgeldin adnaaaaaan şimdi oldu galiba :*
![]()
adnaaaaaan dedi ki:6 a lı adnaaaaaan nası ama super ileti demi...
Arkadaşlar yazacaksak adam gibi hoş geldin yazalım sarhoş kendinden geçmiş gibi değil.Sanki biri zorla hoş geldin yazdırıyomuşta sanada bıkkınlık gelmiş gibi yazmışsın.EzOhİsTaN dedi ki:ujgeldin adnan![]()
![]()
aydogan dedi ki:adnaaaaaan dedi ki:6 a lı adnaaaaaan nası ama super ileti demi...
Mükemmel!
tugbagaleri dedi ki:sana adnan dıyebılırmıyız hosgeldın faydan olur merak etme cay ıcermısın otur gel bak adnan bak cok egenecez burda ıyı ınsanlar cogunlukta bırsey olmaz ıstersen kredı kartı bılgılerı yaz foruma hıc bırsey olmaz tamam anlastık artık forum kardesımızsın sıkısınca borc verırısın degılmı abi ben tamam gıdıyorum >> >>
emelden dedi ki:aydogan dedi ki:adnaaaaaan dedi ki:6 a lı adnaaaaaan nası ama super ileti demi...
Mükemmel!
Aydoğan Mükemmel! diyorsa tamamdır.
Hoşgeldin.![]()
aydogan dedi ki:Ardarda 2(bununla 3) mesaj attığım için bütün forum kullanıcılarından özür dilerim. Sizce kendimi yasaklamalı mıyım?
tugbagaleri dedi ki:Evet kendini solarısın önüne at :R
emelden dedi ki:aydogan dedi ki:Ardarda 2(bununla 3) mesaj attığım için bütün forum kullanıcılarından özür dilerim. Sizce kendimi yasaklamalı mıyım?
Hayır Aydoğan. Nabza göre şerbet! Devam et.
Seni bilen biliyor.![]()