Skyrim Oyunu

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Skyrim. Oyun piyasasına sürüldüğü andan itibaren milyonlarca kopyası satılmış olan bu oyun görsel bir şölen misali çıkıyor oyun meraklılarının karşısına. Peki ama nasıl bir oyundur Skyrim? Şimdi birazda oyunun içeriği ve özelliklerinden bahsedelim.

Skyrim Bethesda Game Studios tarafından geliştirilip Bethesda Softworks tarafından 11 Kasım 2011 de piyasaya sürülen aksiyon türü RPG video oyunudur. The Elder Scrolls serisinin beşinci uyarlamasıdır. Windows, Playstation3 ve Xbox 360 platformlarında oynanabilen bu oyun gerçekten grafik ve tasarımlarıyla RPG oyunları arasında sağlam bir yere kavuşmuş gibi görünüyor.

Skyrim oyununun ana konusunu seçeceğiniz karakterin oyun içerisinde kazanacağı deneyim puanları ile birlikte gelişerek en son ejderha tanrısı olarak bilinen Alduin isimli bir ejderi öldürmesi olarak özetleyebiliriz sanırım. Alduin isimli ejder eğer öldürülmez ise dünyayı yok edeceği kehanetleri var olduğundan dünyayı kurtarmak sizi oyunda temsil eden karaktere düşüyor.

Kaynak Site

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
daha oyun çıkmadan incelemesi gelmiş çok hızlısınız. nutkum tutuldu :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aa bu oyun güzele benziyor ne zaman çıkar acaba?

medya724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında piyasaya 11 Kasım 2011 de piyasaya sürülmüş.espri olarak sormadıysanız eminim oynayan birçok kişi vardır diye düşünüyorum.ben sadece en çok tıklananlar içinde bir konu olduğu için sitemde tanıtımını yaptım.

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun güzel bazen sıkabiliyor.Dialogları ve görevleri anlamak için az bile olsa ingilizce bilmeniz gerekiyor ki az derece ingilizce bir işe yaramaz hele ki Skyrim gibi bir oyunda.Ben 3.Bakış açısıyla oynamayı kimseye önermiyorum oyun 1.Bakış açısıyla daha zevkli :D.Güzel oyun işte ideal Rpg oyunu kimine sıkıcı gelebiliyor örneğin bana :D.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence oyun cok güzel ama dialoglar türkçe olsaydı daha güzel olurdu.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok iyi bir oyun olmuş bence de.