Skype Sunucu Bağlantı ve Çağrıya Girmeme Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Praveen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Praveen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar skypeyi sitesinden indirmek istediğimde indiriyorum. Kurma aşamasında " Skype sunucusuna bağlantıda sorunlar var, alternatif indirme ile kurun " gibisinden hata geliyor. Alternatif indirme linkinden kuruyorum. Daha sonrasında ise şu sorunla karşılaşıyorum;

Arkadaşlarım bana çağrı atıyor bu çağrıyı kabul ettiğimde ise çağrıya katılamıyorum. Çağrıyı kabul ediyorum fakat çağrı kabul edilmemiş gözüküyor ve giremiyorum ardından mesaj bölümüne şöyle bir yazı düşüyor:

[19:30:01] *** Emre # Praveen Skype'ı güncellemeleri gerektiğinden veya çevrimdışı olduklarından bu çağrıya katılamadılar. ***

Alıcak güncelleme var mı diye güncelleme kontrölü yapıyorum bana zaten skypenin son sürüm olduğunu söylüyor.

Kaç defa kaldırıp indirdim bir işe yaramadı son çare buraya yazmak geldi içimden. Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen moderatör:

özgür kbr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes aynı hata bendede var sen çözüm bulabildinmi

Praveen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım XP'ydi formatla Windows 7 yaptım düzeldi. Skype artık XP'yi desteklemiyor. Eğer XP kullanıcısıysan çağrıları sen yapacaksın veya format atıp bir üst işletim sistemine geçeceksin.