Skype Kendi Telefonunu Yapıyor

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
İnternet üzerinden çok ucuza konuşturan Skype, kendi telefonunu yapmak için çalışmalara başladı. Yakında satılacak olan yeni telefonun özellikleri, bu haberde.

Skype, ülkemizde de sık kullanılan VoIP (Voice Over IP) yazılımlarından biri. Ses iletimi için internet altyapısı kullanıldığından dolayı kimi zaman ücretsiz (iki tarafta da internet varsa) kimi zaman da uygun fiyatlarla (Cep telefonları da dahil) sesli iletişim seçenekleriyle karşılaşabiliyorsunuz. }Bu imkanlardan her zaman ve her yerde yararlanmak için kolları sıvayan Skype, kendi telefonunu yaparak müşterilerine tam çözüm sunmayı hedefliyor.


skype_phone_genis.jpg

Ürün, piyasada olan Skype telefonlardan çok farklı olacak.

Telefonda Neler Var?


Telefonun, bilindik diğer cep telefonlarına çok benzeyeceği belirtiliyor. Telefonda 3G/GPRS/Wi-Fi bağlantı teknolojileri desteklenecek ve birçok GSM operatöründen de destek alınacak.

Bilgi için: Skype
SDN – http://shiftdelete.net
 

emelden

Müdavim
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
5,260
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Skype kullanıcıları hiç de azınsanacak rakamda değil. Bu haber onları sevindirecek ve Skype ile daha tanışmamış olan bir çok kişiyi tanıştıracaktır. Umarım kısa sürede çalışmalar son bulur ve yeni bir dönem başlar.
 

AngelSlayer

Öğrenci
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
skype'n donanım alanında pazara girmesi diğer üreticileri pek sevindirmemiş olucaktır özelliklede skype'a donanım konusunda ürün çıkartanları. sonucta adamların ekmegiyle oynamış. bana göre bütçesini bu tür işlere harcıycağına yazılımı daha fazla geliştirmek için harcaya bilir yok para bana çok geliyo diyolarsa yolları açık olsun (=
 
Üst