Skype hesap sorunu..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar skype kullanıyorum hesap a bir bakayım dedim birşeyler çıktı anlamadım ben birşey biri bana anlatıversin ben borçlumuyum şimdi ????:bored:hayır ben hesabı da yeni açtım taa 2007 den bahsediyor bu yahu :D

screenshot1sq.png

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
O satın alan kişi satırındaki kişi senmisin????..
Sen değilsen sorun yok... Eğer sensen gene sorun yok...Bakiye geçersiz diyor...
Ama birde şöyle bişey olabilir şu geçen Ramazan bayramında Skype telefonla sohbet için küçük bi hediye dağıtmıştı ben almıştım belki sende ondan almışındır... Diyecektimkii tarih çok eski saçma bişey yaa...Geç takma kafaya....

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
O satın alan kişi satırındaki kişi senmisin????..
Sen değilsen sorun yok... Eğer sensen gene sorun yok...Bakiye geçersiz diyor...
Ama birde şöyle bişey olabilir şu geçen Ramazan bayramında Skype telefonla sohbet için küçük bi hediye dağıtmıştı ben almıştım belki sende ondan almışındır... Diyecektimkii tarih çok eski saçma bişey yaa...Geç takma kafaya....

Satın alan kişi olarak benim nickim yazıyo evet, ama ben telefon görüşmesi de yapmadım ilginçtir sadece dün skype ı açtığımda şimdi bir ücretsiz çağrı yapın diyordu bende cep telefonumu aradım o da meraktan , telefonu açmadım da yani sadece çaldırdım kapattım o kadar görüşme falan yok :) hayır dünün tarihini yazsa gene bişey demiyecem 2007 den bahsediyor ben zaten hesabı yeni açtım nasıl 2007 de bunu yapmış olabilirim , bir de büyük toplam kısmında €-0.09 yazıyo o benim kafamı karıştırıyo 0.00 yazsa gene sorun yok da ufak bir miktar olsa da kafa karıştırıyo işte.Bir de ilginçtir skype da önce bakiye satın alıyorsunuz sonra görüşme yapıyorsunuz ben hiç bakiye de satın almadım nasıl kesecekler bu ücreti onu merak ediyorum..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Demek ki Turkcell gibi Avans kontör vermişler :D

Abi skypte eksiye düştüm :P

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Skype i severim ama şu telefon görüşmelerinide ücretsiz yapsa nevar sankiii....

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Skype kullandım ancak konuşacak kimse olmayınca deneyemedim bile. Çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. Skypeniz varsa ekleyelin muhabbet ederiz Sdn okurları kendi aramızda

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ah birde şu sorunla ilgili yazsaydınız bir de arkadaşlar espri muhabbet hoş güzel de.. :D:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
@uma350
user-offline.png

Ortada bi sorun yok takma kafaya dedik yaa....
Skype kullandım ancak konuşacak kimse olmayınca deneyemedim bile. Çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. Skypeniz varsa ekleyelin muhabbet ederiz Sdn okurları kendi aramızda
Tamam beni ekleyin mesela....
muratflash42

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar skype açtığımda kullanıcı adımın çıkmasını istemiyorum her girdiğim yeniden yeniden yazmak istiyorum ne yapmam lazım kaç farklı kullanıcı girdi ise hepsini gösteriyor ama ben istemiyorum böyle

semtia1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar kendime skype hesabı açtım 5 euro tl olarak 12 tl aldım skype'i kullanmıyorum bu para burda boşuna duruyor geri iade şansıda yok paypal hesabımda 3 tl var para çekmem için minimum 15 tl olması gerekiyor skype hesabını satıyorum almak isteyen varsa pm(mesaj)atsın bana acil pm bekliyorum ödeme paypal ile anında hesap ismi kullanıcı adı ve şifresi felan kendi e-postanızı kayt edersiniz ne bilem yaparsınız işte bende onaylarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, skype hesabımı kapatmak istiyorum ancak kapatmak icin açtığım ayı ve yılı istiyorlar. Bu bilgilere nasıl ulaşabilirim?