Skype Görüşmesinde Hakaret Ettim Bulabilirler Mi?

Gozbebegi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam bir kaç gün önce biriyle skypede tartıştım ismimi adresimi numaramı ıp numaramı hiç birşeymi bilmiyor şikayet etmiş beni tam emin değilim etmişde olabilir bulunabilir miyim acil cvp skypemi dünden beride başka bir yerde başka int bağlanıp açıyorum bir kaç gün daha başka yere bağlı acicam başkasının wifiye ama bulunurmuyum acil cvp tskler. Napmam gerek yardım edin

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
O kişiden özür dileyebilme şansınız varsa özür dileyin bence.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Selam bir kaç gün önce biriyle skypede tartıştım ismimi adresimi numaramı ıp numaramı hiç birşeymi bilmiyor şikayet etmiş beni tam emin değilim etmişde olabilir bulunabilir miyim acil cvp skypemi dünden beride başka bir yerde başka int bağlanıp açıyorum bir kaç gün daha başka yere bağlı acicam başkasının wifiye ama bulunurmuyum acil cvp tskler. Napmam gerek yardım edin
Görende fbi yi hacklendin sanıcak kimsenin umrunda olmazsın

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Şuan kendini ifşaladın görüşmek üzere[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Reaksiyon puanı
16,128
o kişi Müsteşar,Millet vekili,kaymakam,vali ise ayvayı yedin avukat,savcı yada bunlara yakın ise de ayvayı yedin bilişim polisi'nin elinden kaçmaz her suç cezasız kalmaz...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eğer sana şikayet ettiğine dair ayrıntılı bir şey sunmamışsa sadece şikayet ettim dediyse bunun üzerine ismini bile bilmiyorsa korkma ya etmemiştir ya da karşındaki devlet için çok önemli değilse yakalanmazsın rahat ol.

Büyük bir ihtimalle de etmemiştir. Bu tarz korkutmalar bugünlerde trend oldu zaten.

Gozbebegi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer sana şikayet ettiğine dair ayrıntılı bir şey sunmamışsa sadece şikayet ettim dediyse bunun üzerine ismini bile bilmiyorsa korkma ya etmemiştir ya da karşındaki devlet için çok önemli değilse yakalanmazsın rahat ol.

Büyük bir ihtimalle de etmemiştir. Bu tarz korkutmalar bugünlerde trend oldu zaten.
Bende ettiğine pek inanmadım ama yinede yazmak istedim bayandı oda sonucta ipni ve yazışmalarında erisiliyor bilişim suçunda dedi iki gün sonrada avukatın dedi telden giriyorum dedim bu seferde imene erisiliyor dedi

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
En ilginç olanı ne biliyor musun??

Bu kadar önlem vs alıyorsun skype ye başkasının ağından giriyorsun...

Sdn gibi herkesde açık ve polis vb yetkili kurumlar ip istediğinde rahatlıkla verebilecek yerde bunu yazıyorsun...

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Korkma bişey olmaz. Sonuçta nasıl bir hukuk sistemine sahip olduğumuz ortada.

Reaksiyon puanı
16,128
sen yanmışsın haberin yok avukatmış hanım kızımız işin peşini bırakmaz eğitiminin hakkını verir celp eline geçince görürsün kızı bırak babası önemli biri ise harbi yandın ...

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Hiçbir şey olmaz. Kafan rahat olsun. Az önce okulda 4 öğrenciyi bıçaklayıp serbest bırakılan kantincinin haberini gördüm. Senin korktuğun şeye bak.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Hiçbir şey olmaz. Kafan rahat olsun. Az önce okulda 4 öğrenciyi bıçaklayıp serbest bırakılan kantincinin haberini gördüm. Senin korktuğun şeye bak.
Ülkede suç büyük olunca daha kolay serbest bırakılıyorsun. Sıkıntı ufak suç işleyince.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Korkuyorsanız yapmayın be kardeşim. Kadına niçin hakaret edersin bilmiyorum ama inşallah bulurlar, birşey olacağından değil, en azından aklın başına gelir, birdaha yapmazsın.

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Bence hiç Bir şey olmaz. Uğraşmaya değmez

Reaksiyon puanı
16,128
senin işin bitti diye aramasın? babası Abidin Haluk tekin ise seni bulur hiç şansın yok karakola gidip teslim ol...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Evet çok kolay bir şekilde bulabilirler izini. Eğer öğrenmek istediğin buysa ama ceza falan almazsın, sanmıyorum. Gerçi ettiğin hakaretin boyutu önemli herhangi bir suç teşkil edip etmediğini soruşturmak gerek.

Gozbebegi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende ettiğine pek inanmadım ama yinede yazmak istedim bayandı oda sonucta ipni ve yazışmalarında erisiliyor bilişim suçunda dedi iki gün sonrada avukatın dedi telden giriyorum dedim bu seferde imene erisiliyor dedi
--- Gönderi Güncellendi ---
Nasıl bulucak hiç birşeymi bilmiyor Skype bile başka yerde iki gündür bana ait olmayan internetde açıyorum ıp yok elinde birşey yok
Nasıl bulucak hiç birşeymi bilmiyor Skype bile başka yerde iki gündür bana ait olmayan internetde açıyorum ıp yok elinde birşey yok

Reaksiyon puanı
16,128
çoğu yakalanan hacker da ellerinde bişey yok derdi...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Allahaşkına ne biliyorsunda bu konuda...

Zaten bilgsayardan giriyorsan karşıntaraf çok kolay senin konumunu bulabiliyor...

Yok telefondan giriyorsan dahada kolay işleri ne yani sadece başka wifiden bağlanıyorsun diye kendini uzman mı sandın bu işin mac adresi var ip si var dns si var (gerçi dns ye çok fazla müdahile edilemez ama) imei si var...

Yani eğer polis sana kafayı taktıysa çoktan işin bitti ama eğer umursamadysa sırf sdn hesabından bile bulunur...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ki bir erkek bir kadına hakaret edebilecek kadar nasıl düşer anlam veremiyorum

Reaksiyon puanı
16,128
küçümseme bilişim polisini,mit'i nların elinden kaçarın yok benim polisim yakalar diyen içişleri bakanımız var...

Gozbebegi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam ama şahıs diyorki ilk bilişim suçunda verdim sonra birkaç gün sonra diyor avukatına verdim yazışmalara ıp ye ulaşılıyor diyor salak da yazışma var zaten bi kere burda çelişki var sonra diyor ıp demedim imeine ulaşılıyor yani açıkçası teredutte kaldım ne yapmam lazim
Herhangi şikayete dair bir belge birşey yollamadi teknolojiden pek anlamıyor + hakaret eden ben değilim arkadaş arkadaş anlamadığı için ben yazdım foruma birde bu arkadaşla bu kamerada görüşmüşler korkuyor görüntüsü alındı diye sanırsam o yüzdende korkutma amaçlı demiş olamaz mı ama görüntü birşey yok korktuğu için buda korkutma amaçlı söylemiş olamaz mı sizce kamera açtığı için şikayet edebilirmi

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kafan rahat olsun hakarete karşılık veremediği için egosunu tatmin etme amaçlı seni korkutuyor ve korkuttuğunu anladığında rahatlamıştır.

Sen lafı değiştirip cep telefonundan giriyorum dedikten sonra onun da cevabını değiştirmesi yalan söylediğini kanıtlıyor zaten. İçini refah tut kardeşim etmemiştir.

Bir de olaya farklı açıdan bakanlar var kadına hakaret edilir mi diye... Değil kadına insana hakaret edilmez arkadaşlar fakat karşısında ki dolandırıcıysa ve dolandırdığı kişiyle alay ediyorsa küfür bile edilir. İçinden kadın erkek fark etmez küfür etmeyeniniz yok sanki.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Hakaret ettiğin kişi o sırada video kaydı alıyorsa, skype isminizden Database'lere erişim sağlanarak hangi ip'lerden erişim yaptığınız bulunur. yani kısacası bulunma ihtimaliniz var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Minareyi calan kilifini hazirlar. Bu isi yapmadan önce düsüneceksin bunlari.

Gozbebegi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakaret ettiğin kişi o sırada video kaydı alıyorsa, skype isminizden Database'lere erişim sağlanarak hangi ip'lerden erişim yaptığınız bulunur. yani kısacası bulunma ihtimaliniz var.
Olabilir ama o kişi video kaydı hiç birşey yok onu yapacak bilgisi yok
Kafan rahat olsun hakarete karşılık veremediği için egosunu tatmin etme amaçlı seni korkutuyor ve korkuttuğunu anladığında rahatlamıştır.

Sen lafı değiştirip cep telefonundan giriyorum dedikten sonra onun da cevabını değiştirmesi yalan söylediğini kanıtlıyor zaten. İçini refah tut kardeşim etmemiştir.

Bir de olaya farklı açıdan bakanlar var kadına hakaret edilir mi diye... Değil kadına insana hakaret edilmez arkadaşlar fakat karşısında ki dolandırıcıysa ve dolandırdığı kişiyle alay ediyorsa küfür bile edilir. İçinden kadın erkek fark etmez küfür etmeyeniniz yok sanki.
Haklısın yorumun için tskler zaten görüntüsü alindimi alinmadimi ondan korktu sence görüntüsü alindimi alinmadimi ondan emin olmak istiyor korkutuyordu sanırsam kısmet