Skibbe'nin Görevine Son Verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
alatasaray Teknik Direktörü Skibbe, dünkü Kocaelispor yenilgisinin ardından bugün sarı-kırmızılı camiaya veda etti.

18_244665_Michelskibbee2302423.jpg

Galatasaray'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Skibbe'nin görevine son verildi. Bu gelişme kulübün resmi sitesinden de duyuruldu.

İşte sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklama:

"Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz."

ALMAN TEKNİK ADAM ŞUANDA BASIN TOPLANTISI YAPIYOR:

-"İkinci yarıda sportif açıdan başarılı sonuçlar alamadık. Sezon içinde de ağır darbeler aldık. Ama bir çok sakatlık olayları da bu sonuçları etkiledi."

-"Kulübün maddi olanakları da imkan vermediği için bu sakatlıkları telafi edemedik"

-"Son 2 maçta oynadığımız oyun beni hayal kırıklığına uğrattı"

-"Bu büyük Galatasaray macerasını iyi bir şekilde sonlandırmak isterdim"

-"Perşembe günkü Bordeaux maçında Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyorum"

-"Benimle beraber görev yapan herkese teşekkür ediyorum"

-"Takımla beraber çalışmaktan mutluydum"

-"Kulübümün bütün çalışanlarına başarı dilemekten başka çarem yok"

KAYNAK

Futbol ne kadar nankör bir oyun.İlla bir kelle alınacak yani.Tek maça tek skora göre teknik direktör değiştiren bu zihniyetle Türk futbolu yol alamaz.Avrupada takımlarının başında 10 küsür yılını geçiren teknik adamları düşündükçe maalesef ülkemiz adına üzülüyorum.

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yav ne tek maçı ne tek skoru en sonda altını çizdiklerin doğruda bu adam anlamıyoki futboldan bence iyi oldu bide sende beşiktaşlısın bende ertugrul sağlamıda kastetmişsin en sonda ama oda takım yönetmekden anlamıyoduki beşiktaşın başında oldugunun farkında deildi çok korkak futbol oynatıodu telloyu sol beke alan adam işte

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ne olursa olsun üzüldüm yinede bu şekilde gönderilmesine artık sağlam bi antrenör bulmaları lazım Mesela Scolari olabilir :D ama bence Hagi gelicek Hakan Şükür'de yard.antrenör olsa süper our

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hagi'ye karşıyım.

Daha önce geldi denendi olmadı.

Hagiye, geretse vs. gerek yok.

Cevat Güler hoca denenmelidir.

Yabancılara gösterdiğimiz sabrı, toleransı kendi insanımıza da göstermeliyiz diye düşünüyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
yav ne tek maçı ne tek skoru en sonda altını çizdiklerin doğruda bu adam anlamıyoki futboldan bence iyi oldu bide sende beşiktaşlısın bende ertugrul sağlamıda kastetmişsin en sonda ama oda takım yönetmekden anlamıyoduki beşiktaşın başında oldugunun farkında deildi çok korkak futbol oynatıodu telloyu sol beke alan adam işte

evet senin dediklerin de tamamlamış eksiklerimi.en başta doğru seçim yapmak gerekir ozaman.Ertuğrul konusunda da maalesef haklısın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet Ben açıklıyorum Kim Nereye gidceğini

Sabri Mardin Spor A Kiralanmalı Yada bedava verilmeli Anlasınki Galatasarayın ne olduğunu 5 kuruş para buldu her yerleri oynamaya basladı.

Skkibe Urfa Spora Gönderilmeli:)

Ümit Karan Afrika Ülkelerinden Bi Köye verilmeli İyi Safari Yorumculuğu yapar:)

Mehmet güven Statd Bakım Sorumlusu Yapılmalı:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Skibbe iyi adamdı gerçekten ama futbol konusunda çok yetersizdi. Bundan sonraki yaşamında başarılı olur inşallah. Acilen toparlanmamız gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...