Sizinde Z' nizin şarj kapağı gevşiyor mu?

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarj kapağı epey yalama olmak üzere. Ne zaman baksam ya biraz açılmış yada açılmak üzere. Kapağı ve içini diş fırçasıyla temizliyorum, biraz işe yarıyor .Bu durumun garanti içi olma olasılığı nedir sizce ? Sonuçta kapak ve açıp kapatmak zorundayız. Bunun için herkes masaüstü dock mu almak zorunda ?

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve her gördüğüm yerde şarja takıyorum ama gevşeme yok. Ayrıca garanti dışı bırakacak bir şey yaptığınızı düşünmüyorum

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gevşediyse değiştirt. Garanti kapsamı dışındaysa kalırsa bile çok pahalı bir parça olacağını sanmıyorum.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
o allahın emri bazen bende öyle yakalıyorum telefonu kapatmışım ama bir bakıyorum hafif açılmış.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
deforme olur diye çekiniyorsan şarj dockları var kablosuz şarj edebilirsin onunla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var ama benimki hafif açılma şeklinde değil tamamen açılıyor. Sony Center'larda falan değiştirme yaparlar mı acaba. Bir de telefonu yurt dışından aldım Herhangi bir kasko yapmam mümkün mü?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aynı sorun bende de var ama benimki hafif açılma şeklinde değil tamamen açılıyor. Sony Center'larda falan değiştirme yaparlar mı acaba. Bir de telefonu yurt dışından aldım Herhangi bir kasko yapmam mümkün mü?
Avrupa ülkelerinden birinden aldıysan eğer 2 yıl türkiyede de garanti kapsamında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimki hala şarap mantarı gibi namussuz gevşemeyle alakalı hiçbirşey yok :D

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bi iş için Ankara gitmiştim. Teleservise uğradım. Bende Sony MW1 kulaklık var , epey sorunlu, onu servise bıraktım, bu kapak meselesini sordum. Şarj soketinin kapağını değiştirmek için telefonu sökmek gerekiyormuş, o zaman da su geçirme sorunu olduğunu duymuştum, bırakmaktan vazgeçtim. Böyle idare edecez artık.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dock kullanırsanız böyle bir sıkıntı yaşamazsınız