Sizin Güvenlik Çözümünüz.?.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkes bilgisayarında kulllandığı güvenlik araçlarını belirtirse sevinirim..Hem kararsız kalan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz:)

Benim Çin Seddim aşağıda:D

AntiVirus>>Kaspersky AntiVirus 2009

AntiSpy/Trojan v.b>>Spayware Doctor ve Spayware Terminator

Güvenlik Duvarı>>COMODO Firewall Personel

NOT:Hepsinin aktif koruma seçeneği mevcuttur ancak SpyWare Doctor
bilgisayarı epey zorladığı için sadece onun korumasını devredışı bıraktm:)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kardeşim yanlış anlama ama o kadar şey kullanmak abartılı değilmi? neye tıklayıp neye tıklamayacağını hangi siteye girip hang siteye girmiyeceğini bildikten sonra bu kadar şey kullanmaya gerek yok,ben bi tek nod 32 3.00 kullanıyorum,onuda pc me bazen kuzenlerim falan oturuyor onlar bilmeden başka sitelere girip virüs bulaştırır diye kurdum onuda:D ama eş zamanlı olmuyan 1 kaç program var bendede ayda bir kere tam sistem taraması yapıyorum,formalite icabı :D onların ismini veriyim size.

a-squared free 3.5
superantispyware
malwarebytes anti malware - hepsi ücretsiz,istiyenler kullanabilir

Güvenlik duvarını sölemeyi unutmuşum

Güvenlik duvarı ---> Windows Güvenlik Duvarı

nod32 hakkındaki yorumum ise,pc yi hiç kasmıyan,sessiz sessiz işini yapan güzel bir antivirüs.Kaspersky pc yi yoruyor 2gb ram olmasına rağmen.Tavsiye etmem kasperskyı,tabi herkezin görüşü farklı

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haklısın bencede epey abartılı ama son birkaç gündür pc de bir gariplik vardı sorunun kaynağını bir türlü bulamamıştım bende çareyi bulana kadar hepsiyle teker teker tarattım sistemi:D

Sonunda çözdüm sorunu 4-5 trojan 2-3 tanede spy buldu programlar..
Ama sonra tekrardan uğraşmayım diye hiçbirini silmedim:D Yukardada belirttiğim gibi birini pasif bıraktım sadece:D
Yoksa gerçekten abartılı yani:D

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antirüs --> Avira Antivir Personal bana yetiyor. Hem bilgisayarı kasmıyor hemde gayet hızlı (tepki süresinde 1. seçilmişti).

AntiSpy --> Hala aradığım gibi güzel bir program bulamadım.

Güvenlik Duvarı --> COMODO yu denedim beni gıcık etti, şu anda Windows Güvenlik Duvarı nı kullanıyorum.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde en çok hoşuma gidenlerden biri COMODO :D
Sadece biraz fazla soru soruyor oda bir kaç ayarla halledilebilir:)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
mozilla firefox + windows güvenlik duvarı
1 yılda sadece 1 virüs 1 spy girdi:D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Antirüs --> Avira Antivir Personal bana yetiyor. Hem bilgisayarı kasmıyor hemde gayet hızlı (tepki süresinde 1. seçilmişti).

AntiSpy --> Hala aradığım gibi güzel bir program bulamadım.

Güvenlik Duvarı --> COMODO yu denedim beni gıcık etti, şu anda Windows Güvenlik Duvarı nı kullanıyorum.
aviraya galiba aktivasyon istiyordu öle hatırlıyorum,oraya kendi kullandığım msn adresimi yazmışım aptal gibi :( 24 saat 10 dakika aralıklarla mail atıyorlar ağlıcam artık o derece.Ölsem avira kullanmam bu mail işi olduktan sonra gıcık etti beni :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Kaspersky kullanıyorum.Ama format attıktan sonra yüklemeyi düşünmüyorum.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
AntiVirus>> NOD32

Güvenlik Duvarı>> Windows Güvenlik Duvarı

unsalonarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aviraya galiba aktivasyon istiyordu öle hatırlıyorum,oraya kendi kullandığım msn adresimi yazmışım aptal gibi :( 24 saat 10 dakika aralıklarla mail atıyorlar ağlıcam artık o derece.Ölsem avira kullanmam bu mail işi olduktan sonra gıcık etti beni :D

Ben free versiyonunu kullanıyorum aktivasyon istemiyor. Buradan indirebilirsin
http://www.free-av.com/
Bence bir kez daha denemeye değer. Forever AntiVir

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Nod 3.0.672.0...:)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar "Avira Premium Security Suite" çok iyi bi antivirus+antispy+antirootkit+firewall ben çok memnunun herkesede tavsiye ederim. Popüler olan bütün İnternet Securtyleri denedim test ettim paralı sürümlerini hemde. Kesinlikle Avira başka söze gerek yok. Tek başına tam çözüm. Ayrıca üç aylık yasal key veriyor. Bu https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r siteden. Güle güle kullanın :)

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar "Avira Premium Security Suite" çok iyi bi antivirus+antispy+antirootkit+firewall ben çok memnunun herkesede tavsiye ederim. Popüler olan bütün İnternet Securtyleri denedim test ettim paralı sürümlerini hemde. Kesinlikle Avira başka söze gerek yok. Tek başına tam çözüm. Ayrıca üç aylık yasal key veriyor. Bu https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r siteden. Güle güle kullanın :)

ARkadaşlar abartmaya gerek yok birçokğu Win güvenlik duvarını yazmış :) Avira dan vazgeçmem kaspersky silemediklerini avira ile siliyorum :) yukarıda arkadaşımın belirttiği gibi fierwall çok harika spy virüs vs kesinlikle kaçırmıyor...
Tek birşey kusuru var kaspersky kurulu bir pc'den kaspersky kaldırıp avira'yı kurunca hiç durmuyo sürekli virüs uyrası delete diyince siliyor ama ekrana verdiği msjlarla insan çıldırıyor Denemenizi Tavsiye ederim

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 şimdilik bi sorun çıkmadı.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
xp + sp3(önceden 2 idi) + güvenllik güncelleştirmeleri + bilinçli kullanıcı = 1.5 yıldır stabil çalışan yüksek performanslı pc

benim için bir anti virüse gerek yok bilinçli olan kullanıcı zaten enn iyi antivirüstür.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xp + sp3(önceden 2 idi) + güvenllik güncelleştirmeleri + bilinçli kullanıcı = 1.5 yıldır stabil çalışan yüksek performanslı pc

benim için bir anti virüse gerek yok bilinçli olan kullanıcı zaten enn iyi antivirüstür.

Doğrudur katılıyorum:) ama insan bazen ihtiyaçtan ne yapacağını şaşırıyo:devil::mrgreen:
Şaka tabi:innocent:
:D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Kaspersky, Comodo firewall, Comodo BoClean, Windows Defender.

altug14

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs:Kaspersky İnt. Sec.7
Firewall:Comodo Firewall
Anti-Spy:Spyware Doctor
ayrıca:USB Disc Security(Tavsiye ederim)

omegama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
norton internet security 2009, malwarebytes ve a-squared antispy...