Size böyle şeyler oldu mu hiç?

yildirim2022

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bugün bir anda artarda 2 tane Flash SMS geldi. Daha sonra normal smsler gelmeye başladı. Fakat smslerin tarihi çok ilginç. Lütfen yüklediğim resimlere bakın.

Hem Turkcell hem de Apple işin içinden çıkamadı. Çözemezsek cihazı sıfırlayacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_3579.PNG
    IMG_3579.PNG
    247.5 KB · Görüntüleme: 588
  • IMG_3577.PNG
    IMG_3577.PNG
    470.5 KB · Görüntüleme: 590
  • IMG_3587.jpg
    IMG_3587.jpg
    62.2 KB · Görüntüleme: 511
  • IMG_3581.PNG
    IMG_3581.PNG
    59 KB · Görüntüleme: 494
  • IMG_3583.PNG
    IMG_3583.PNG
    58.4 KB · Görüntüleme: 531
  • IMG_3578.PNG
    IMG_3578.PNG
    142.7 KB · Görüntüleme: 574

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İlginç.
Bir virüs gibi duruyor.
Sıfırlamak lazım yoksa devamlı gelir

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İlginç başıma hiç gelmedi ama ilk önce telefonu sıfırla sonra müşteri hizmetlerini ara post mesajlarını kapatmak istediğini söyle.
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden aramanı tavsiye ederim zamanın da 5s kullanırken bana da böyle mesaj gelmişti benim ekranım komple dondu telefonu kapatıp açmıştım bir kaç gün sonra yine gelmişti bende ekran görüntüsünü alıp direk Türkcell bayisine gittim oradaki çalışan bana dedi müşteri hizmetlerini arayın post mesajlarını kapatmak istediğini söyle dedi bende aynen öyle yaptım. Sıkıntı çözüldü

yildirim2022

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Teşekkürler yanıtlar için. Müşteri hizmetleri genelde sadece önlerindeki ekranda olan sorunlara çözüm bulabiliyorlar. Ben başka ne anlatırsam anlatayım hep 'bunu demek istediniz' der gibi yanıtlar alıyorum. Post mesajlarını tarif edene kadar kırk takla attım ama yine anlatamadım. Turkcell'e mail attım ekran görüntülerini ekleyip. Bakalım ne sonuç çıkacak. Ama bir şekilde o post mesajlarını kapattırmam lazım.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Teşekkürler yanıtlar için. Müşteri hizmetleri genelde sadece önlerindeki ekranda olan sorunlara çözüm bulabiliyorlar. Ben başka ne anlatırsam anlatayım hep 'bunu demek istediniz' der gibi yanıtlar alıyorum. Post mesajlarını tarif edene kadar kırk takla attım ama yine anlatamadım. Turkcell'e mail attım ekran görüntülerini ekleyip. Bakalım ne sonuç çıkacak. Ama bir şekilde o post mesajlarını kapattırmam lazım.
Sadece iphone'lara geliyor. Daha önceden de yakınan arkadaş vardı. Ben kaç yıllık Turkcelliyim bana hiç gelmedi

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Bu flash sms leri Nokia Asha'm varken gönderirdim. Şimdiki telefonlardan gönderilebildiğini bilen var mıdır burada?

yildirim2022

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Turkcell bugün geri dönüş yaptı. Kurumsal mesajlar olabilirmiş, bu numaralar da mersis numaraları olabilirmiş gibisinden bir şeyler söyledi. Sim kartımı başka telefona takmamı sorun geçmezse sim kartımı değiştirmemi önerdiler. O günden beri başka mesaj gelmedi zaten ama bakalım ilerde olacak mı tekrar.