Sizden bir isteğim var..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Sevgili arkadaşlar, erasmus programıyla şu anda yurtdışında bulunmaktayım.Öyle ki hem misafir hem de erasmus öğrencisi olduğumuzdan burada eğlenceye daha bir meyilliyiz :) Şöyle anlatayım burada neredeyse hergün bir parti düzenleniyor.Sabahlara kadar barlarda eğleniliyor , içiliyor ve işte bişeyler.. :) Burada çeşitli ülkelerden öğrenciler var : İspanya , Portekiz , Türkiye vs.. ve önümüzdeki hafta içerisinde İspanyolların özel bir partisi olacak.Yani gideceğimiz barda sadece İspanyol şarkıları falan çalınacak.Bu yüzden de her ülkeden kendi ülkelerine ait şarkılarının hazırlanmasını istiyorlar çalmaları için.Tabiki sıra bize de gelecek :) Ancak kendim bar tarzı şarkıları pek dinlemediğimden (daha çok slow.. :)) bu konuda çaresizim.Arkadaşlar sizden isteğim.Barlarda çalınabilecek , TÜRKÇE olacak yerli şarkılar önermeniz bana.Bu bir liste olur , upload edebilirseniz diycem ama sanırım yasak o yüzden o olmaz :) yani önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar burada söz konusu olan ülkemiz , güzel bir iz bırakmak insanların üzerinde.Şimdiden teşekkürler hepinize.İyi forumlar.. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Hande Yener
Serdar Ortaç
Tarkanın eski parçaları olabilir.
Handenin haricinde Ozan Doğulunun yeni prodüksiyonları sağlam, House yapıyor ve barda elektronik müzik gider.
Örnek versene ne çalmışlar nasıl çalmışlar, dj varmı?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Eğer rap oluyor ise yardımcı olabilirim.Diğerlerinden ise sadece Sıla Ft Ozan doğulu : Alain delon

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Orhan Gencebay, Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Tarkan, Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Arap Şükrü...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çaldır Mehter Marşı'nı Türk'lerin gecesi olsun ;)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kıraç kan ve gül süper muzik
Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hande Yener
Serdar Ortaç
Tarkanın eski parçaları olabilir.
Handenin haricinde Ozan Doğulunun yeni prodüksiyonları sağlam, House yapıyor ve barda elektronik müzik gider.
Örnek versene ne çalmışlar nasıl çalmışlar, dj varmı?

tabiki dj var olmaz mı bildiğimiz bar arkadaşlar ya biz onlara bir disk vericez onlarda ordan çalacaklar benim bildiğim burda tabi hep yabancı şarkılar var inna gibi falan.Söylediklerin isimler güzel de hangi parçaları olur nasıl olur nerden bulurum onu bilmiyorum.

Eğer rap oluyor ise yardımcı olabilirim.Diğerlerinden ise sadece Sıla Ft Ozan doğulu : Alain delon

rap olur mu bilmem ki dostum şimdiye kadar rap çalmadılar hiç.belki olabilir.

diğer arkadaşlar da sağolsunlar ilginç önerileri için ayrıca :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Sen muhtemelen Polanyadasındır değil mi:)Avusturya yada Bulgaristanda olabilir:) O zaman ona göre Türkçe elektro-house parçalar gider.Bedükte var, gerçi o İngilizce söylüyor ama olsun.PArça seçimi konusunda yardımcı olurum sana

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Sen muhtemelen Polanyadasındır değil mi:)Avusturya yada Bulgaristanda olabilir:) O zaman ona göre Türkçe elektro-house parçalar gider.Bedükte var, gerçi o İngilizce söylüyor ama olsun.PArça seçimi konusunda yardımcı olurum sana

Galiba aradığım kişi sensin dostum :D evet polonyadayım ve parçalar konusunda yardımcı olursan sevinirim gerçekten.. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Vakit var nasıl olsa değil mi sıranın size gelmesine?
Birde kaç saatlik parça listesi gerekli?Gerçi 9-10 gibi başlarsınız sabaha kadar takılırsınız benimkide soru işte:D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Vakit var nasıl olsa değil mi sıranın size gelmesine?
Birde kaç saatlik parça listesi gerekli?Gerçi 9-10 gibi başlarsınız sabaha kadar takılırsınız benimkide soru işte:D

evet var tabi süremiz daha ama ben aceleye getirmeyi sevmiyorum rahat rahat yapayom birşeyler.. dediğin gibi dostum saat akşam 8-9 gibi bilemedin 10 diyelim başlar burda sabah 4-5-6 gibi biter genelde :) ya değişiyo tam saati yok yani milletin hoşuna giderse ortam kalır gitmezse millet kaçar bende kaçmasınlar kalsınlar istiyorumişte.. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
O zaman Tarkan şart.Haremde olur.Göbek oyun havalarını serpiştiririz parçaların arasına.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Herkes kendi ülkesine has müzikler çalacaksa eğer Türk poptan ziyade mehter, folklor, türkü, TSM çalmak daha mantıklı...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Amaç sadece eğlence ise orasına bir eleştirim olmaz da, bence Vanilla Sky çal derim :D Amaç eğlenceyse :D
Şaka tabi :clover:

aymustay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
duman grubuparçaları olabilir veya şebnem ferah

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Uma nedir son durum parti ne zaman?Video istiyoruz ona göre:)