Sizcede Çelişkili Bir Durum Değil Mi?

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Nod32 çıldırmış durumda. Hangi dosyayı görürse görsün virüs uyarısı veriyor. Acaba gerçektende hepsi virüs mü diye emin olmak için VirusTotal'i kullanarak bir deneme yaptım. Dosyalar VirusTotal'e göre virüslü değil. Tahminimce bilgisayara format atıp kurtul diyenler olacak. Ancak harddiskimin çoğu -%40'ı program ile- gerekli dosyalar ile dolu. Bundan dolayı formatı göze alamam. Ancak sizlerin aklına gelen bir fikir beni bu dertten kurtarabilir umudu ile sorumu soruyorum... Format atmadan bu sorundan kurtulabilir miyim?

Screenshot:

Uploaded with ImageShack.us

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben fazla bir fikir üretemedim ama biraz kamaşık bir fikir geldi sonunda.

Ben Trend Micro Internet Security kullanıyorum. Çok memnunum. Bu yüzden Nod32 yi kapatıp bu programı kurduktan sonra, birde böyle tara istersen. Bu programa güvendiğim için ismini verdim. Hani karşılaştırma için. Eğer sorun yoksa Trend Micro ya göre, Nod32 yi kaldırıp tekrar kur derim.

benbengil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nod32 nin kendini taratmak lazım virüs totale:P

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Hayatımda hiç bu kadar büyük bi çelişkili durum görmemiştim.Allah kimsenin başına vermesin hakikaten.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
nod32yi kaldır sende arkadaşım ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Nod 32 kaldır arkadaşım en kolayı bu, diğer virüs programlardan birini yükle

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ess bi tek bendemi sorun cikartmiyo anlamadim. yıllarca kullandım bi tek virüs girmedi makinaya böyle sorunlarlada ugrasmadim.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merak ettiğim birşey var. Daha önceden bu aklıma gelmişti ve Nod32'yi kaldırıp tekrar yüklemeyi denemiştim. Ancak denemelerimin sonu boşa çıktı. Nod32 hala virüs uyarısı vermeye devam ediyordu. Yani Kaspersky ya da onun benzeri bir antivirüs programı yüklersem sorunun devam etme olasılığı olur mu?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eset cok da aham şaham bir program değil kaspersky 6 ve üstünü kur sırtın saglam olsun . eseti kaldır ardından www.malwarebytes.org sitesinden free uygulmayı yükleyip updatelerını yap ve taratttır virus programlarını bulamadıklarını bulur temizler.
ardından kaspersky 6 workstation olabilir ben kullanıyorum oldukca sağlıklı program şöyleki 2 saatte bir virus updateı cıkan tek yazılım kasperskydır bilgisayarın daha güncel olacaktır.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Öneri için teşekkürler...

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
norton internet security 2010 kullanıyorum. 2 saatte degil nerdeyse 4-5 dakikada bir uptade geliyor.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
istersen birde Combo Fix i dene tarat bakalm neler olacak