sizce yasak bahane mi

Uçan Hayalet

Üyecik
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
sokağa çıkma yasağını devlet sınav için trafik olmasın diye koyuyor
sizce bu yalan mı?
yani virüs için sürekli yasak vermeye cesaret edemedikleri için sınavı bahane ederek mi tüm ülkeye sokak yasağı koyuyorlar

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
sizce bu yalan mı?
yani virüs için sürekli yasak vermeye cesaret edemedikleri için sınavı bahane ederek mi tüm ülkeye sokak yasağı koyuyorlar
[/QUOTE
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce bu yalan mı?
katılıyorum bence devlet sınavı bahane ediyor

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bir taşla 2 kuş hesabı olur.

Normal bir hafta sonu yasak konulsa. ( Muhalefet çıkar hani geçmişti hani normalleşmiştik siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz bir aç bir kapa diye hükümeti yıpratabilirdi. )

Ama burada al bak sınav var ondan yaptım dedimi kimse ağızını açamaz. 4 milyon öğrenci açmaz. onlark 8 milyon ailesi dedesi ninesi kardeşini kattık mı 20 milyon insan razı oluyor zaten :D

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Bir taşla 2 kuş hesabı olur.

Normal bir hafta sonu yasak konulsa. ( Muhalefet çıkar hani geçmişti hani normalleşmiştik siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz bir aç bir kapa diye hükümeti yıpratabilirdi. )

Ama burada al bak sınav var ondan yaptım dedimi kimse ağızını açamaz. 4 milyon öğrenci açmaz. onlark 8 milyon ailesi dedesi ninesi kardeşini kattık mı 20 milyon insan razı oluyor zaten :D
Bence de 1 taşla 2 kuş hesabı var.