Sizce uzun vadede hangisi?

ÇağatayAKSOY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bir laptop almayı planlıyorum. En fazla 3500 lira bütçe ayırabiliyorum. Peki bilgisayar ile ne yapacağım? Genelde photoshop, solid, corel gibi görsel programlar kullanıyorum. Tabi c++, PLC programları,TIA PORTAL gibi görsel performans istemeyen ama işlemciye biraz da olsa yüklenen programlarda kullanıyorum. Tabi ki güncel oyunları oynamayı da seviyorum. Birazda olsa bilgisayardan anlarım ama fikir danışmakta fayda var. Param boşa gitsin istemiyorum. İlk defa laptop alacağım. Performans bilgisayarı arıyorum. Uzun vadede kullanacağım için ekstra bellek yuvası olmasına dikkat ediyorum. Isınmayan ve uzun vadede beni mutlu edebilecek bir bilgisayar olsun istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim marka? İşlemci? Kaçıncı nesil? Ekran kartı ne seçmeliyim?3 bilgisayar buldum acaba hangisi daha iyi? Fiyatı çok olan tabi daha iyi olacaktır ama düşük fiyatlıda hemen hemen aynı performansı verir mi?

LENOVO IDEAPAD 700 i7-6700HQ/16GB/1TB HDD/GTX950 4GB/15 6 /80RU005VTX - Teknosa

Almadan önce en ucuz Dell Gaming Pandora 8GB SSD 7559-B70F161C Notebook Dizüstü Bilgisayar / Taşınabilir Bilgisayar, Laptop, Notebook fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu

Almadan önce en ucuz Asus N552VW-FW171T Notebook Dizüstü Bilgisayar / Taşınabilir Bilgisayar, Laptop, Notebook fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Ancak Lenovo ve Asus 3500 tl'den fazla. Lenovo Y50 bakmanızı öneririm 3499 tl veya Asus x550 vx 3000 tl.