Yardım sizce takdir alırmıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
merhabalar şuanki ortalamam 82.3238 daha 7 dersin sözlüsü girilmedi bunların 2 si mat ve fen geri kalan bilim uygulamalrı ingilizce arapça siyer seçmeli bilim uygulamaları seçmeli mat. ortalamalar sözlü notlarım muhtemel hepsi 85 yada 85+ gelicektir

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
merhabalar şuanki ortalamam 82.3238 daha 7 dersin sözlüsü girilmedi bunların 2 si mat ve fen geri kalan bilim uygulamalrı ingilizce arapça siyer seçmeli bilim uygulamaları seçmeli mat. ortalamalar sözlü notlarım muhtemel hepsi 85 yada 85+ gelicektir
tek tek hesaplaman lazım (sözlü ve proje notlarının ortalması)+(2yazılı notu)/3

Genel ortalama hesaplama ise (ders notu*ders saati)/toplam ders saati

veyahut internetteki sitelerden bakabilirsin. Yuvarlama diye birşey hiçbir şey olmuyor. Sadece okul müdürleri kontrol ederken bazı 84.9'ları düzeltiyolar beni 9yle oldu

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
tek tek hesaplaman lazım (sözlü ve proje notlarının ortalması)+(2yazılı notu)/3

Genel ortalama hesaplama ise (ders notu*ders saati)/toplam ders saati

veyahut internetteki sitelerden bakabilirsin. Yuvarlama diye birşey hiçbir şey olmuyor. Sadece okul müdürleri kontrol ederken bazı 84.9'ları düzeltiyolar beni 9yle oldu
Peki E-OKUL ne zaman kapanıyor?

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Peki E-OKUL ne zaman kapanıyor?
bize dediklerine göre geçen haftadan kapandı. Ama eğer çok önemli bir mevzu varsa karne basılana kadar idare değiştirebiliyor notları. Yani aslında notlar öğretmen girişine kapanıyor.Ama şu saatten sonra ya yanlış girilmiş (başka öğrencinin notuyla karışma veya 90yerine 9 gorme eksik basma) veyahut 84.9 olacak yoksa uğraşmazlar

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
bize dediklerine göre geçen haftadan kapandı. Ama eğer çok önemli bir mevzu varsa karne basılana kadar idare değiştirebiliyor notları. Yani aslında notlar öğretmen girişine kapanıyor.Ama şu saatten sonra ya yanlış girilmiş (başka öğrencinin notuyla karışma veya 90yerine 9 gorme eksik basma) veyahut 84.9 olacak yoksa uğraşmazlar
bizim daha 5 tane dersin sözlüsü fln girilmedi ki :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstüne fenle bilim uygulamaları 2 side yüz olarak girildi ama ortalamam 82.3238 denb 82.7382 oldu :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu 2 ders bile sadee 400 puan artırdı yani galiba ben takdir alamıycam

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
bizim okulda erkenden oldu demekki. Milletin lgs'den sonra olmuş sınavları bizim lgs'ye 2hafta vardı sınavlar biteli. Gerçi siz lise olabilirsiniz sırf 8'lere yaptılar bizdede

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917