Sizce sitem nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecrin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu yaptığım ilk site yorumlarınızı bekliyorum tabi o siteyi yaparken fotoşop bilmiyordum ve sadece dreamweaver la yaptım.
kubraatalik10.sitemynet.com

Mod. Not: Forum kuralları, başlıkların ilk harfi büyük olmalı

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgi veren bir site yorumlarınızı bekliyorum

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Gezegenler ile ilgili bilgi veren bir site. Teşekkürler ecrin :)

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl olmuş? görselliğe önem vermeye çalıştım tabi o zamanlar fotoşop bilseydim daha güzel olurdu harhalde ama ilk deneyimim...
yorumlarınız için teşekkürler...

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fena değil Macromedia Dreamweaver ile başlaman iyi olmuş. Zamanla ilerletirsin zaten ama buradan da bir-iki öneri de ekleyebilirim galiba ^^

- Resim ve yazılar için table yerine layer kullanabiirsin. Böylece her nesneyi istediğin yere yerleştirirsin.

- Yine de table kullanayım dersen, görünümleri rahatsız edebilir. Properties'tan Border özelliğini 0 yaparsan köşeler gözükmeyecektir.

İyi çalışmalar...

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evt bu siteyi yaptıktan sonra fire fox la açtığımda tablolar farkediliyor ama internet explorer da farkedilmiyor onları düzeltmeye kalkıcaktım ama zamanım yetmedi çünkü bu benim ayrıca okul ödevimdi zamanım da bitmişti sonrada değiştirmek istedim ama okulda farklı konulara geçince öyle kaldı bi ara düzeltmeyi düşünüyorum tabi ona yeterli zaman ayırabilirsem
TEŞEKKÜRLER...

maximuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç olmazsa bide <title>Gezegenler</title> yazda Untitle Document gözükmesin ,Umarım dha iyilerini yaparsın

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında flash da yapmayı düşünüyorum ama flası pek sevmedim beni uğraştırır zaten bir daha site yapar mıyım onu bile bilmiorum?çünkü bu siteyi ödevimiz olduğu için yapmıştım ama fotoşopda yaparım daha güzellerini eğer istersem çünkü fotoşop flash kadar karmaşık deil
TEŞEKKÜRLERRR...

afbilgisayar

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hocam helal olsun 10 sene önceki konuyu nasıl buldun çıkardın :D