Sizce Samsung Galaxy S3'ünüz Tasarım Olarak Oval Mi Köşelimi Olsun İsterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19o3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oval Model mi? Yoksa Köşeli Olan Modelimi Tercih Ederdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    15

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung-Galaxy-S3-G%C3%BCney-Kore-ve-Amerikada-K%C3%B6%C5%9Feli-Olacak.jpg

Alacağınız S3 Sizce Hangisi Olmasını İsterdiniz?
Ankete Oyunuzu Verip Hangi Tasarımı Seçtiğinizi Bizimle Paylaşmanızı İstiyoruz Vede Nedenlerinide Bir Kaç Cümle İle Sıralarsanız Daha Sağlıklı Olur :wink:
------------------------------------
Bu Arada Bir Kaç Soru Aklıma Takıldı Neden Türkiye ye Sadece Beyaz Olan Rengini Yollandı
Türkiye deki
Tüm Mağazalarda Beyaz Olan Modeli Mevcut.
Forum Sitelerinde Okuduğum Kadarı İle Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Bilinmez Ama
Mavi Renkli Model Olanların Arka Kapaklarında Problem Olduğu Söylentisi Dolaşıyormuş Vede Toplanıyormuş
Tabi Bu Ne Kadar Doğru Bir Haber Bilinmez Başka Firmaların Samsungu Kötülemek Amaçlı Bu Yola Başvurmuş Olabilirliği de Yüksek Bir Durum
Extra Olarak Ekranlarıda Ciziliyormuş Nasıl Oluyorsa Adam Gorilla Glass2 den Üretmiş Fakat İlk Modellerinde İlk Üretimlerinde Sıkıntı Felan Varmış.
Bu Bilgiler Benim Okuduğum ve Olumsuz Yönünü Savunan Kişiler Vede Gördüğüm Konuda Bu Mevzuların Tartışılması Ve Savunulanlar 80 Sayfalık Bir Sayıya Ulaşmıştı...:glare:​

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oval olanı tercih ederim. Tasarım olarak köşeli kadar şık durmasa da kullanımı çok daha rahat. Kullandığım cihazın güzel görünmesindense rahat kullanmayı tercih ederim.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Çakıl mavisi olan modelin sadece belli bir kısmında arka kapağın kaplamasında kullanılan "çok özel" vernikte bir sorun meydana gelmiş.Çatlamalar ve bir takım leke gibi izler oluşmuş.Bu nedenle o üretim bandından çıkan ürünleri Samsung dağıtmamış.Samsung'un kendi açıklaması bu.Sanırım hala bir sıkıntı var ki henüz heryere mavi rengi ulaşmadı.Çok büyük bir sorun değil bu.Sadece görsel bir sorun.O yüzden büyütecek birşey yok.Zaten piyasada az sayıda bulunan çakıl mavisi modelde bu sorun yok.Sadece üretim bandından geçen belli bir sayıdaki üründe bu sorun var ve onlarda zaten dağıtılmamış.

Ekranla ilgili bir sorunu olduğunuda duymadım şuana kadar.Gorilla Glassın çok extreme durumlar meydana gelmedikçe çizileceğini veya kırılacağını sanmıyorum.Zaten böyle birşey olsa mutlaka haberlerini okurduk.

Ben ovali seçerdim.Tek elle tutması ve kullanılması daha kolay.

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çakıl mavisi olan modelin sadece belli bir kısmında arka kapağın kaplamasında kullanılan "çok özel" vernikte bir sorun meydana gelmiş.Çatlamalar ve bir takım leke gibi izler oluşmuş.Bu nedenle o üretim bandından çıkan ürünleri Samsung dağıtmamış.Samsung'un kendi açıklaması bu.Sanırım hala bir sıkıntı var ki henüz heryere mavi rengi ulaşmadı.Çok büyük bir sorun değil bu.Sadece görsel bir sorun.O yüzden büyütecek birşey yok.Zaten piyasada az sayıda bulunan çakıl mavisi modelde bu sorun yok.Sadece üretim bandından geçen belli bir sayıdaki üründe bu sorun var ve onlarda zaten dağıtılmamış.

Ekranla ilgili bir sorunu olduğunuda duymadım şuana kadar.Gorilla Glassın çok extreme durumlar meydana gelmedikçe çizileceğini veya kırılacağını sanmıyorum.Zaten böyle birşey olsa mutlaka haberlerini okurduk.

Ben ovali seçerdim.Tek elle tutması ve kullanılması daha kolay.
Açıklamanız İçin Teşekkürler Aklımdaki Soru İşaretleri Kalmadı. S3ü İnceledim Baktım Benim mi Elim Küçük Anlam Veremiyorum :)) Büyük Geldi Biraz Ama Her Ne Pahasına Olursa Olsun Almaya Niyetim Var Türkiye den Olmasa da 1 Yada 2 Ay İçerisinde 32 Gb Modelini Belçika dan Getirteceğim
O zaman Yani Güvenle S3 ün Çakıl Mavisi Türkiye de Satışa Sunulduğunda Alabiliriz
Şu Siyah Olan Renginin de Gerçekliği Açığa Kavuşsa da Ona Göre Alsam
Çakıl Mavisi mi yoksa O Metalik Gri Rengimi daha güzel duruyor acaba :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
oval olan cok guzel pebble blue 10 gundur kullaniyorum inanilmaz guzel

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
oval tasarim cok iyi dudunulmus cebe tik oturuyor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
köşeli göze daha karizmatik geliyor ama köşeli yapılsa herkes eski tasarımın kopyası diye eleştirecekti. hiçbir yenilik yok denecekti. sakal-bıyık olayı. :)

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
köşeli göze daha karizmatik geliyor ama köşeli yapılsa herkes eski tasarımın kopyası diye eleştirecekti. hiçbir yenilik yok denecekti. sakal-bıyık olayı. :)
evet bende öyle düşündüm ilk gördüğümde s2 nin aynısı tek farkı özellikleri olacaktı
tek beklediğim metalik gri renginin aslı astarı nedir eğer gerçekten üretimi gerçekleştirilirse almaya niyetim var oda olmaz ise mavi rengini tercih edeceğim

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde şu mavi rengi de Güzel Ülkem Türkiyeme Teşrif etse :)
aslında benim merak ettiğim metalik gri rengi internette videolarını gördüm hoş gözüküyor