Sizce Samsung Galaxy S3 un Kulaklik Performansi Nasil ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Sennheiser cx 200 almayi düşünüyorum.
Sizce s3 un kulaklık performansı nasıl almaya degermi yoksa cx 200 ile ayni performansdamidirlar?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İyi bir kulaklık dinediğin her müziği değiştirir. Ben beats tour aldım ve 192kb mp3 dinlerken bile inanılmaz sesler alıyorum ve verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum . 100tl türkcelllerde. Ayrıca flac çaldırabiliyorsun böylece daha da yüksek ses elde ediyorsun. Bu hemen hemen tüm yeni nesil telefonlar için geçerli. Yani kısacası olay kulaklıkta

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım s3 ün kulaklık performansı bayağı bir kötü. zaten telefondan dinlediğimde resmen bass diye bişey yok ve ses acayip az çıkıyor. birde sen neden bize soruyorsunki sende s3 yokmu?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Huawei İdeos X5 de ben,Sennheiser Cx-200 kullanıyorum.
Müthiş bas performansı var bu kulaklıkların.
Tavsiye ederim.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=23073]karaca[/MENTION]arc şimdi muallakta kaldım acaba hangi modele yonelsem diye tesekkurler yorumunuz için dinleyip test edeceğim karar kaldıktan sonra alacağım gibi duruyor.
[MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION] yok bende s3 felan i.neligine soruyorum.
Konuda demem o ki kulak içi kulaklık kullanıp s3 un performansi.nedir verdikleri not nedir yeni bir kulak içi kulaklık almaya gerek varmı diye.
Bunuda anlayamıyor isen daha ne diyebilirim

Huawei İdeos X5 de ben,Sennheiser Cx-200 kullanıyorum.
Müthiş bas performansı var bu kulaklıkların.
Tavsiye ederim.
İşte abi bende merak ediyorum s3 kullanıcıları arasinda kendi orjinal kulaklığı ile cx 200 u kullanip degerlendirenimiz varmı.
Aklımda var yani alicm adamlar ben arasında çok büyük bir performans farkı goremedim derse boşu boşuna 100 tl harcamamin anlamı ol maz
:-D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben çok kulaklık kullanan birisi değilimdir yinede Samsung'un kulaklığını takıp Virtual 7.1 ch yapınca çok hoş oluyor oyunlarda.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer HTC ile kıyaslarsan Arada %50 lik bir farkla HTC alıyor bence