Sizce S3 almalı mıyım ?

mgorkemb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi geceler.
S3 almayı planlıyorum. Fakat youtube olsun bazı siteler olsun eksiklerini felan gösteriyor.
Kasa çizilmesi ekran çizilmesi bunlar silikonla jelatinle halledilecek şeyler bunlara pek takmıyorum.
Pembe ekran oluyormuş öyle gördüm kafamı karıştırdı çoğu kişide Nexus öneriyor Jelly Bean ilk ona çıktı .
Sizin görüşlerinizi bekliyorum kullanın kişilerde s3 ' ün eksikleri ve artılarını belirtirse sevinirim . :biggrin:

mgorkemb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okudum o konuyu geçmiş olsun o arkadaş ben elimde öyle taşımam o yürürken telefona biri çarpmış telefounun düşüş açısına bağlı o. :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Başka birisi otururken cebinden düşmüş yine kırılmış ekran. Özellikle yabancı sitelerde çok var ekran kırılma konusu. Belli ki burada bir mühendislik hatası var. Daha ilk günlerden bu kadar ekran kırılması hoş olmamış marka adına...

mgorkemb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu S3 ' ü en iyi koruyan kap hangisi olur.
Kapaklı Deri Kılıf
Flip Cover
Silikon kılıf

Flip cover kasayı korumuyor gibi gleiyor sadece ekran koruyor gibi kapaklı yumuşak biraz yavaşlatır diye umuyorum silikon arka kasayı korur

Ya da bu standlı deri kılıf var o mu daha iyi korur ki alırsam şayet birde bu mıktanıslı ürünleri oluyorya telefona bi zararı oluyor mudur ?