Low. Çünkü ramin az ve işlemci çok iyi değilArkadaşlar sistemim ddr3 bi sistem
Ekran kartım rx560 işlemcim ise amd athlon x4 860k 8 gb da Ramim var sizce bu sistem de Rdr2 oynayabilir miyim (çok üstüme gelmeyin)
Ya zaten high da oynama gibi bi hayalim yok atı falan göreyim bi de binebileyim yeter banaLow. Çünkü ramin az ve işlemci çok iyi değil
sistemine yakınYa zaten high da oynama gibi bi hayalim yok atı falan göreyim bi de binebileyim yeter bana
Bu video da ki işlemci aynı değil ama benimkiyle. Denk diyebilir miyiz?sistemine yakın
Arkadaşlar sistemim ddr3 bi sistem
Ekran kartım rx560 işlemcim ise amd athlon x4 860k 8 gb da Ramim var sizce bu sistem de Rdr2 oynayabilir miyim (çok üstüme gelmeyin)
Yani yakın en fazla bunu buldum sana yakın olarak o sisteme 16 GB RAM yap işte ozaman bi 45-50 alırsınBu video da ki işlemci aynı değil ama benimkiyle. Denk diyebilir miyiz?
Bi de şunu sorayım o zaman sistemim vol 1.5 donanım arşivi toplamıştı zamanında 1400 liraya o zaman almıştım şuan ne gibi update yapabilirim işlemci olarakYani yakın en fazla bunu buldum sana yakın olarak o sisteme 16 GB RAM yap işte ozaman bi 45-50 alırsın
RAM ekleme ve de anakartını söylersen dahaBi de şunu sorayım o zaman sistemim vol 1.5 donanım arşivi toplamıştı zamanında 1400 liraya o zaman almıştım şuan ne gibi update yapabilirim işlemci olarak
RAM ekleme ve de anakartını söylersen daha
iyi olur çünkü ona göre
Bu arada daha önce ghost of tsushima indirdim ve oynayamadım çok kasıyordu bi karşılaştırma yapılır mı bilmiyorum da böyle bi deneyimim olduen iyi işlemci galiba ama A10 7890k
ghost of tsushima daha pc ye çıkmadı kiBu arada daha önce ghost of tsushima indirdim ve oynayamadım çok kasıyordu bi karşılaştırma yapılır mı bilmiyorum da böyle bi deneyimim oldu