Anket Sizce okulların durumu ne olur ?

Okulların ileriki durumu hakkında tahmin

• 2 aya vakalar baya bir çoğalır okullar hibrit eğitime geçer yada kapanır

• Vakalar çok artsa bile Öğrenciler bir kapanmayı daha kaldıramaz hep açık olur

• Vakalar artarsa sadece hibrit eğitim olur hiç kapanmaz

• Vakalar çok artarsa anında kapanır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Zaten veriler yalan olduğu için çok fazla tahminde bulunamıyorum

ahmetuykun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
aa burda bir şık daha eklem lazım bence çünkü full uzaktan eğitim olma şansı var baz ülkeler uzaktan eğitimin kalma ihtimalinin olduğunu belirtiler

Reaksiyon puanı
10,315
La veletler içinizden "Ah keşke bir daha kapansa da oyunlarımıza geri dönsek" diye dua ettiğinizi biliyorum. :D Ama bundan sonra olacakları ben size söyleyim. Tedbirler çok sıkı alınacak, çok ekstrem durumlar haricinde herşey yolunda gidecek... Okumak, öğrenmek ve iyi bir mesleği idealize edenler çok çalışıp yoluna devam ederken sürekli bahaneler üretip kaçak güreşen oyunperestler ile baba servetine güvenip okula, kitaba sırt çeviren tembel tenekeler ise birilerini suçlamaya, bahaneler üretmeye devam edecekler.

Vaziyet bundan ibaret, hadi kolay gelsin. :)

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139
La veletler içinizden "Ah keşke bir daha kapansa da oyunlarımıza geri dönsek" diye dua ettiğinizi biliyorum. :D Ama bundan sonra olacakları ben size söyleyim. Tedbirler çok sıkı alınacak, çok ekstrem durumlar haricinde herşey yolunda gidecek... Okumak, öğrenmek ve iyi bir mesleği idealize edenler çok çalışıp yoluna devam ederken sürekli bahaneler üretip kaçak güreşen oyunperestler ile baba servetine güvenip okula, kitaba sırt çeviren tembel tenekeler ise birilerini suçlamaya, bahaneler üretmeye devam edecekler.

Vaziyet bundan ibaret, hadi kolay gelsin. :)
Aslında çok mantıklı böyle bir kitle var ben okulun kapanmasını istiyorum ( bu arada evde PC yok ablamın var cod 4 bile kasıyor) 12 sınıfım staj ve okul insanı çok yoruyor uyumak istiyorum maske çok bunaltıyor kapansa da ders çalışmama devam edeyim şuan da devam ediyorum ama staj okul stresi beni çok yıpratıyor okulda toxicler var insanı kanser ediyorlar benim amacım bu yönde
(Doğru söylüyorum)

Toreno21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
50
Normale dönüş reklamları 2 hafta devam eder. Sonra onlinea geçerler.
Bu arada kapansa da kapanmasa da hem birebirde hem de canlı derslerin zorluğu var. Ben robotum pek ilgilenmiyorum, zorundayım gidiyorum/giriyorum hesabındayım. Yüzyüzede maske bunaltıyor midemi bulandırıyor. Başka türlü yüzyüzeden eğitimden yanayım.