Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir hazı PC aldım. Bilgisayardan pek anlayan birisi değilim ancak ram, işlemci falan biraz biliyorum. O yüzden orada ki görevlilere güvendim. Bana aynen şunu dediler; Bu bilgisayarla son çıkan oyunları hiç zorlanmadan oynarsın. Ama gel gör ki ben S4 League adında grafikleri pek iyi olmayan ve eski pclerde bile kasmayan bir oyunu doğal çözünürlükte zor bela kasıla kasıla oynuyorum. League Of Legends'ta Shadow'u kapatmam gerekiyor falan filan. Eski Laptopumdan bıktığım için aldım bu pcyi ama daha çok sinirim bozulmaya başladı. Eğer sorun tek bir parçadan falan kaynaklanıyorsa o parçayı değiştirebilirim. Ama pc çöpse yapacak birşey yok tabi. Lütfen anlayan birileri yardım edebilir mi? Çok teşekkür ederim
Pc Özellikleri
İşlemci Markası INTEL
İşlemci Teknolojisi Intel® Core i5
İşlemci Numarası i5 2310
İşlemci Hızı 2.9 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
Disk Kapasitesi 500 GB
Ekran Kartı Hafızası 1 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli NVIDIA GEFORCE GT415
Optik Sürücü DVD±RW
İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
Disk Desteği SATA SATA
Monitör LG FLATRON E2241 21.5"
Arkadaşlar ekran kartının düşük olduğunu sonradan araştırınca öğrendim peki bu sistemde sorun yaratmayacak ve artık sinirimi bozmayıp oyunları akıcı akıcı oynatacak iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz? Eğer sorun ekran kartında değilse peki sorun neyde o zaman:crying:,
Edit: Arkadaşlar hazır pc lerde güç kaynağı düşük oluyormuş diye duydum sizce bunun etkisi var mıdır?

Pc Özellikleri
İşlemci Markası INTEL
İşlemci Teknolojisi Intel® Core i5
İşlemci Numarası i5 2310
İşlemci Hızı 2.9 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
Disk Kapasitesi 500 GB
Ekran Kartı Hafızası 1 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli NVIDIA GEFORCE GT415
Optik Sürücü DVD±RW
İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
Disk Desteği SATA SATA
Monitör LG FLATRON E2241 21.5"
Arkadaşlar ekran kartının düşük olduğunu sonradan araştırınca öğrendim peki bu sistemde sorun yaratmayacak ve artık sinirimi bozmayıp oyunları akıcı akıcı oynatacak iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz? Eğer sorun ekran kartında değilse peki sorun neyde o zaman:crying:,
Edit: Arkadaşlar hazır pc lerde güç kaynağı düşük oluyormuş diye duydum sizce bunun etkisi var mıdır?